Jente med oppvasken
Egentlig en snapshot tatt I Candolim i Goa i India ikke så mange minuttenes gange fra der jeg bor i vinterhalvåret grunnet 3 sjukdommer som ikke liker norsk vinter.
Sier meg fornøyd her.
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Sigma 18-200mm F3,5-6,3 DC OS
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet tatt for frihånd og redigert på vanlig måte i ps.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
anders s.

hadde sansen for dette oppvaskmøtet:-)
liker komposisjon,lys og kontakten med den blide jenta
mvh anders
Lars Ivarson F.

Uff, korleis nokre har det, og det er neppe noka trøyst at for litt meir enn hundre år sidan, så hadde mange det slik i Oslo også. Like fult så smiler dei. Fin miljøskildring der fargar og lys verkar saman med kasserollene og jenta, for å gje oss ein smak av India.
Avsluttet .

Flott dokubilde fra en verden de fleste av oss kun opplever på TV og som her...flott! Nå setter du vel snart nesa mot nord igjen?........Ulven
Kirsten H.

Likte veldig godt fargene i dette bildet. De koboltblå krukkene mot sepiafargete vegger er harmoniske. Jentas lillafargete kjole og det lille orange feltet på den blå plastdunken matcher de andre fargene.
mvh Kirsten
Knut Georg F.

Godt bilde, både farger og komposisjon/innhold er flott. Kan kanskje diskutere om ovenfra-ned perspektivet er det "riktige" her.
Mvh Knut
Venche J.

Nydelig komposisjon og flott fortelling i bildet ditt. Gode farger.
WEnche.
John H.

Hei
Fin miljøskildring med mangefoldig innhold. God blikkontakt med jenta. Bildet lider litt av ovenfra og nedvinkel. Men det reddes litt av nevnte blikkontakt.
John
Ingvald Bright N.

Dette var virkelig flott!!Stemningen du formidler her,fargene og kontakten med hovedpersonen. Man faktisk overser at det også er plastdunker med i utvalget ; ) Fikk faktisk reiselyst av dette !!
mvh Ingvald.
Jarle S.

Dette bildet fenget meg ved første blikk,mye på grunn av den fine kontakten du har med jenta.Jo mere jeg ser på dette bildet,jo mere finner jeg som er med på å skape helheten og fortellingen.En meget god dokumentar fra en fattig hverdag,i alle fall med tanke på materielle goder.Men jenta ser nå i alle fall glad ut.Bldet står seg også godt takket være en god komposisjon og god teknisk utførelse.

Mvh
Jarle
Ottar P.

Dette bildet likte jeg, flott dokumentasjon
med fin stemning og teknisk flott utført.
Venke K.

Henger meg på rosen over har.Flott formidlet og nydelig utført.

:-) Venke
Roar K.

Da takker jeg så mye for alle de hyggelige og positive kommentarene.

Roar
Lars-Anders M.

Meget bra hverdagsbilde.
Mvh
LAM
Roar K.

Takker så mye, Lars-Anders.

Roar
bjørn g.

"Kulturen sitter i veggene" oppussingsbehovet kommer i skyggen av søken etter føde. Hyllesystemet har vel passert antikkperioden for noen generasjoner siden. Jenta lyser opp som en solstråle. Håpet ligger alltid i ungdommen, men de blir ofte sveket av den noe mer velstående generasjon. Fint lys og kontraster i dette bildet, også kulturelle kontraster.
Bra jobba Roar og takk for fint bilde !
mvh Bjørn
Ingunn T.

God miljøskildring. Mange flotte krukker og kar, bøtter og spann. Komposisjon og utsnitt fungerer godt. Liker godt trestammen til venstre. Fotogen tekstur på veggene.

Mvh Ingunn Teigen
Roar K.

Takker så mye for 2 sist innkomne kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu