Utstyr
  • Hasselblad 500C/M
  • Carl Zeiss Planar 80mm/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
ketil g.
Spenstig og dristig. Store kontraster i gråtoner og skarphet. Men jeg synes det blir litt for nakent eller stusselig i forgrunnen. Når du først er i gang tror jeg jeg ville prøvd å favne om hele bildet med ei sort ramme eller sort bakgrunn. Bare for å "samle" elementene i ett uttrykk. Og kanskje "visket ut" hele alt det hvite i forgrunnen.

ketil
espen s.
Syntes forgunnen er viktig for motivet, det er der rommet starter. For balansens skyld kunne det vært noen skarpe strå i venstre billedkant.

Men likte bildet godt!

//Espen
Ivan H.
Hei,

Når ordet stusselig allerede er nevnt så kan jeg si at jeg liker den stusselige følelsen i bunn av bildet. Det blir forsterket med været, s/h toner og strukturen i bildet. Kaldt og ensomt.

Men jeg stusser litt over ballansen i bidldet, da jeg blir trekt mot venstre side, og blir ikke kvitt den følelsen. Og lurer da på om det er de to stråene som ender opp i venstre kant som gjør dette. Hva tror du?

Liker utførelse og innhold, men usikker på ballansen.

.
.
. Ivan .
Erik K.
Hei.

Har kommet til at jeg liker dette best. Det stusselige kalle på kanten av liv det tiltaler meg.
Den høye horisonten er bra, men den tipper mot venstre. Det er etter mitt syn svært skjemmende her, det gjør at denne delen av bildet kanter mot venstre. Savner også den mørke rammen eller mørk bakgrunn for å ramme inn bildet.

Mvh Erik.
Julie E.
Hei!
Du er en usedvanlig dyktig mann. Liker dette bildet veldig godt! Det utfordrer.
Jeg er ganske sikker på at bildet på et vis ikke helt kommer gjennom her. Ser for meg at bildet i en deilig papirutgave, ville la alle de fine, vage stråene komme perfekt til sin rett. Slik det står her må man vel kanskje mane frem litt lukt av kjemi etc for å få dem helt frem, men jeg tviler ikke på at de er der til fulle.
Balansen evt mangel på den er også interessant i bildet. Slik det er i forhold til mine øyne og mitt hode funker det så det suser. For min del er det slik at uten de tynne stråene på høyre side av bildet hadde det ganske sikkert velta. Spennende å se hvor lite som skal til for å ivareta balansen i et bilde, bare det er plassert på rett sted i flaten.
Alltid en glede å betrakte dine bilder. :-)
mvh Julie
Rune Edvin H.
Papirutgaven laget i ørkerom kommer mer til sin rett, ja.
Takk :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu