Bildet inngår i albumet Dyr / Animals -
Utstyr
  • D300
  • 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.
Artig positur. Passe skarpt bakgrunn, som antyder miljø uten å bli påtrengende. Ville justert bildet noe mørkere, da det nå oppleves som noe lyst og blasst.
Dag T.
Skarpt bilde av to sebraer, men ikke mer enn det. Det blir fort kjedelig for bildet inneholder ikke mer enn akurat det du ser i første sekund, og vi ser dessuten veldig mange (til dels bedre) slike bilder hver dag i blader og på TV. Skulle ønske du hadde jobbet mer med komposisjonen, jeg vil tro det var en del symmetrier å leke med om du hadde fått beveget deg lenger til venstre.
Gunnar K.
Flotte dyr du har avbildet. Ser man på skyggene dyrene lager ser man at bildet er tatt midt på dagen. Dette gir et hardt lys og det er vanskelig å få det maksimale ut av motivene. Det blir fort litt tamt. Man kunne selvsagt lekt seg litt med ulike symmetrier som Dag sier, men jeg tror likevell du ville slitt med å få til det store med dette lyset.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu