Sebra fotografert i Serengeti i Tanzania i 2003.
Bildet inngår i albumet Afrika -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet fra film.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_477860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ulf R.

Sorry min venn, her ble det for mye støy i forsøket på å redusere dybdeskarphet. Du bør etter min mening også ha mer luft i front av sebraen i beskjæringen. Den "stutter" i høyre bildekant. Synes at man bør ha god luft i synsretningen.
Magne S.

Hei Ulf og takk for rask tilbakemelding! Forstår imidlertidig ikke helt hva du mener med "her ble det for mye støy i forsøket på å redusere dybdeskarphet", og "stutter i høyre bildekant"? Lyst til å utdype det nærmere? Resten er vel mest smak og behag :-)
Hilsen Magne
Geir K.

Flott bilde av sebraen. Sikkert en stor opplevelse og fotografere disse stolte dyrene. Skarpt og fint motiv med en flott uskarp bakgrunn. Ser en del støy i bakgrunnen men igrunnen så liker jeg den. Siden bildet er scannet fra film så er det kanskje ikke noe og gjøre med heller. jeg synes kanskje sebraen blir noe midtstilt i bildet og kunne tenkt meg litt mere rom på høyreside slik at sebraen ser inn i bildet og ikke ut av den. Eller så synes jeg fargene er meget gode og realistiske.

Mvh Geir
Gulli Hanne O.

Artig å se dyr fra andre deler av verden også her på galleriet, og dette var fint synes jeg. Den nevnte støyen plager ikke meg, synes heller den fungerer som en forsterker av varmedis mot fjella i bakgrunnen. God skarphet på sebraen, og den ser godt eksponert ut med tanke på lyse/mørke partier. Fine farger og detaljer ellers, og flott valg av blender. Enig med GK i at det kunne vært mer luft på høyresiden, men det er jo en smakssak. Uansett et flott bilde.

mvh Gulli :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu