"Ka vil fremtida gi?"
Et bilde som uttrykker følelser.
Utstyr
  • Nikon D 300
  • nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annetiso 320
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger155
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_457268} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tove H.
Flott fortellende bilde....dette sier mye om å bry seg og ikke bry seg..og hva en ellers vil legge i det. Liker den lette, litt optismistiske stemningen som lyset gir. Det er optimisme i bildet og forventning, selv om menneskene rundt kan symbolisere at hver har nok med sitt..menneskene rundt paret har iallefall en funksjon her. Men synd med personen bak mannens hode, synes denne er forstyrrende. Om det videre kunne vært kuttet øverst, så brosteinsstripen der forsvant er jeg usikker på..det er jo fint at bildet" rammes inn" av brostein oppe og nede også - og det øker dybdevirkningen, vi følger mannens blikk og får følelsen av at han tenker framover... Tror jeg lander på at det utsnittet du har valgt.
Hilsen Tove
John H.
Hei Tove
Takk til deg. Bildet er tatt på din hjemmebane. Når jeg en skjelden gang er i Bergen er alltid kameraet med. En fantastisk by med gode motiver overalt. Dette paret har nok mange drømmer for seg selv, sin fremtid og sitt vordende barn. Det blir garantert annerledes enn drømmene.
John
Monika Frisvold V.
en komp som forteller meg om været..en go og varm vårdag.. noen som vandrer i rundt og nyter goværet og to blivende mor og far nyter solen mens dem venter. bilde viser meg glede, varme og følelser.
Go bruk av linjer.
mvh monika
Inger-Lise S.
Hei John!
Et motiv som både er tankevekkende og fortellende.
Samtidig et godt gatefotografi med kontraster:
Lys og skygge. De vordende foreldre, hvor vi ser nærhet og omsorg på den ene siden,- på den andre siden menneskene med ryggen til,-som et symbol på at "alle har nok med sitt". Et symbol, for det ville vel vært noe drøyt om de tre personene skulle vise interesse overfor fremmede, bare fordi en kvinne er gravid ;-)
Bildet bærer preg av ro og avslapping.
Men personlig ville jeg ventet med å eksponere til personen til høyre hadde passert, så han ikke ble en slags forlengelse av mannens hode ;)
Jeg er enig med Monika vedr. linjebruken her.

Inger-Lise
John H.
Hei Monika og Inger- Lise.
Jeg må nok si meg enig med dere her. Gode og reflekterte tilbakemeldinger setter jeg veldig pris på. Tusen takk. ;-)

;-John
Tormod H.
Hei John,
Meget god fortelling, treffende tittel,gode gatefoto egenskaper i bildet , du har bra komposisjon og spiller på en viktig gatefoto faktor - igjennom armer og ben som danner triangulære former. det eneste som jeg tror ville løftet dette enda høyere var om du kom deg lavere i skuddøyeblikket. Da hadde du fått mer dybde.

Mvh

Tormod Hanstad
John H.
Tusen takk Tormod. Enig i dine betraktninger.
MVH
John
Henning S. P.
Ganske godt gatefoto. Jeg er enig i de som sier at du kanskje kunne ventet til mannen bak hadde gått litt videre. Da hadde du fått et renere bilde.

Jeg er ikke noen fan av tittelen til bildet. "Ka vil fremtida gi?" Jeg synes det blir litt overtydelig og man mister litt muligheten til å se på bildet og tolke litt som man selv vil. Men her kan det være jeg er sær.

Henning
John H.
Hei
Takk Henning.
Ser du ikke liker tittelen. Jeg liker å gi bildene mine tittel. Da helst på norsk. Jeg er veldig reservert når det gjelder å bruke engelske tekster. I bildetekstene mine ligger min tolkning eller mine assosiasjoner. Det betyr ikke at det er fasiten og det er fritt fram å tolke det annerledes. Settingen her er ett ungt par som venter barn. Han holder kjærlig på hennes mage og ser ut mot en gate der folk haster forbi. Tankene mine gikk da til Åge Aleksandersen sin tekst.
MVH
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu