Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_457596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje K.
Er usikker på hva du ønsker å si med dette, Liv
Min første innskytelse er, at det ble veldig mye persienner... kunne godt tenkt meg en versjon med mye mindre persienner og kanskje en aning mer gardin? Kanskje tatt bort foten på lampa, eller mer av lampa? Det ble litt trangt der nede nå syns jeg...

Fine gråtoner og god eksponering. Usikker på om hva jeg syns om at persiennene er skjeiv... kanskje enda mer, eller rett...??

Terje
Odd E. k.
Hei i natten Liv!

Når solen steiker ute og vil inn og fuglene kvitrer sine melankolske vårmelodier, da blir en romantisk og sugen på å komme seg ut, ikke bare sitte bakom disse stengslene og gjøre nødvendig kontorarbeid.Flott fremstilt uten undertekst, der tiden på året kan gi slike assosiasjoner! Flott formidlet Liv..

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Ivan H.
Lek med linjer. Synes dette fungerer til en viss grad, der du har mest spenning til høyre. Synes du har for mye persienne med her og kunne tenkt meg å sett dette i et tilnermet kvadratisk format. Kunne også tenkt meg at lampeskjermen brøt linjen til gardinen. Ellers godt samsvar med linjene.

.
.
. Ivan .
Odd Tore S.
Dette minner meg om en vellykket test for å avsløre astigmatisme. Siden jeg er astigmatiker, blir dette et levende bilde hvor lamellene i persiennene beveger seg og hele tiden skifter gråtonenyanse.
Et bilde som jeg så absolutt ikke ville hatt på veggen.
Om jeg ser bort fra dette, gir bildet et inntrykk av innestengthet, som om det er vår ute, men den som holder til her vil ikke slippe den inn. Lampeskjermen kan kanskje tyde på et eldre menneske? Så mye persienne forsterker inntrykket.
Odd Tore
Liv F. D.
Hjertelig tusen takk for kritikk av bildet. Det gleder meg at dere tar dere tid til å gi tilbakemeldinger og korreksjoner.
TK; At persiennen er skjev er fordi jeg ikke makter å rette den opp, fotovinkel og objektiv er vel grunnen til det. Skal se litt på forslagene dine ang. forbedringer.
OEK; Du er inne på det rette her, innestengt bak persiennenn når ltset er på sitt beste, ingen god følelse. Når det er lys og vår vil vi ut - og ikke sitte innestengt i mørket.
IH; Mange takk for vurdering av bildet, skal teste ut ditt forslag i en ny versjon.
OTS; Nei dette er ikke et bilde til å ha på veggen, set skal være sikkert og visst. Jeg får vondt i øynene og i sjela av å se på det. Her er du innestengt til de grader. Jo, helt riktig antatt, her bor en dame som er i sitt 94 år. Hun tåler ikke lyset for øynene, så snart sola kommer frem er persiennene nede. En hel vegg med persienner. Da er det godt at det finnes en dør å gå ut gjennom.

mvh
Liv ")
Thorbjørn R.
Rimelig velfungerende lek med linjer. Du har også truffet bra med toneforløpet. Jeg ville kuttet en smule til høyre, slik at lampestangen ikke var synlig.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu