Åpne kort
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetsh-negativ, avfotografert med digitalkamera
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_458033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Maria Therese H.
Veldig inspirerende og fint. Hadde vært fint hvis det var farge på kortene, ser det er ruter... :)
Knut Georg F.
Hei Maria, takk for hyggelig kommentar, er glad for tilbakemelding på dette bildet som jeg setter stor pris på sjøl. Tror forøvrig det er kløver hun sitter med, og da er jo farger likegyldig:-) Trekløver er jo også aktuell tittel på bildet, som i utgangspunktet er et sh-bilde fra et gammelt negativ.
Mvh Knut
Maria Therese H.
Det et et veldig beskrivende og flott bilde uansett, og for å være litt sta lurer jeg på om det er ruter i de to innerste kortene?
Inger-Lise S.
Hei Knut! Jeg har studert på hva du ville formidle her..overbevist om at det ikke ligger i kortene eller gruppen som spiller kort..
Når jeg ser uttrykk og blikk jenta ser på fotografen med, tror jeg svaret ligger der, sammen med tittelen. Hun spiller med åpne kort vedr. sine følelser for fotografen, tror jeg. Eller: Hun makter ikke skjule det..
Det er hva jeg ser i bildet.Om jeg tar feil, forstår jeg ikke hva du vil vise...
Ser ellers 1 ruter, helt til venstre, 1 løver til høyre, selv om jeg tror det er uten betydning her.

Inger-Lise
Knut Georg F.
Beklager, ser ruteren nå:-)
Takk for gode kommentarer, liker kommentarer som "inspirerende og beskrivende".
Ingen mysterier her Inger-Lise; du får hva du ser, og for min synes jeg det er samspillet mellom personene (både fysisk plassering i bildet, og i kortspillet), og den sterke kontakten mellom fotografen og jenta som åpner seg. Av og til, som her, synes jeg et snapshot blir langt mer enn planlagt, oftest er det motsatt:-)
Mvh Knut
Avsluttet .
Jeg likte bildet meget godt, det noe "overraskende" blikket til jenta med kortene gjør hele bildet! At du fremstiller det i s/h føler jeg er rett.

Personlig vile jeg dog "croppet" bildet enda mer - tatt bort jenta til høyre, samt tatt bort stolen til jenta med kortene - slik at kun hovedpersonen og gutten sees.
Knut Georg F.
Takk for god tilbakemelding. Bildet er orginalt sh - fra negativ. Enig i at stolen er et fremmedelement her,men velger å ha med "tredjepersonen" , synes hun fyller ut et handlingsmønster her.
Mvh Knut
Jens K N.
Knut, jeg synes dette er svært fint, og at det ikke behøver noen tittel i det hele. Det er en fin stemning i bildet og jeg synes mønsteret i stolen blir gjentatt fint i mønsteret i kjolen til hun til høyre. Det eneste jeg har å plukke på, hvis jeg skal det, er at jeg ville ha sett hele hestehalen til jenta med mønsterkjolen. Rock on!
Knut Georg F.
Takk for fin kommentar Jens, hestehalen har jeg dessverre ikke mer av.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu