• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-04-06 16:52:51
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-04-06 17:01:41
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2010-04-06 22:42:09
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_459396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anita H.
God morgen! Fantastisk lys og mønster. Likte det brune mot det svarte. Er usikker på kva eg egentlig ser her, men spesielt var det!
Mvh anita
Odd E. k.
Her har du vært en tur i verdensrommet Tove, og landet på planeten Mars. Et flott landskap der hvirvelvinden har tatt tak i sanden og virvlet den opp i fasinerende formasjoner. Atmosfæren er tynn på planeten der utsikten ut mot rommet er fargeløs og sort. Ingen tvil om at du har vært der Tove, det første mennesket på denne planeten. Meget bra fremstilt..

Mvh

Odd E.
John H.
Hei Tove.
Med godt tak i spakene har du laget et surealistisk bilde av vinternorge. Vil fremheve de spennende formasjonene og inndelingen i bildet. Men ut over det er det lite spenning i bildet. Det blir litt statisk og mangler det lille ekstra.
John
Tove H.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger fra dere! Håpet det var spenning nok i det statiske... en balansegang der.
HIlsen Tove
John H.
Hei
Har gitt meg tid til å fordøye bildet ditt og se på det flere ganger. Kjente i ettertid at kommentaren vart litt lite grundig. Det jeg ser i ettertid er at bildet er veldig likandes, men det er noe som halter i proposjonene. Det mørke tomme er på sin plass og gir en dimensjon ekstra i bildet. Men inndelingen er litt feil i mine øyne. Det mørke blir for dominerende. Jeg har tatt meg tid til å forsøke noen kutt og finner ut at ved å beskjære nesten halvparten av det svarte får bildet en bedre ballanse og en bedre inndeling. Du kan også med fordel kutte ved den lille vorta til høyre, samt pittelitt til venstre.
John
Tove H.
Jeg ser hva du mener, John.. har faktisk vært inne på de tankene du kommer med, men likte godt formasjonen til høyre. Har laget en versjon etter forslag fra deg, et godt forslag. Skal det mørke kuttes, må noe bort i lengen...og da blir det formasjonen til høyre. Tusen takk for at du tok deg tid å komme med innspill og fikk meg til å tenke på nytt.
Hilsen Tove
Inger-Lise S.
Hei Tove! Både dekorativt, delikat og kreativt påfunn med sneen her. Spesielt liker jeg strukturen, linjene og komposisjonen i v1 og v4.
Flott at du våger!
Jeg er glad i blått, men her syns jeg det svarte ble for mye, som v2 fikk for lite svart komposisjonsmessig. Spesielt liker jeg mønsteret i høyre side på v1 og v4.
Man kunne trodd man var i en ørken, men jeg mener å kjenne sneen for godt igjen.Men det er ikke lett å få gode bilder av sne slik. Her syns jeg du har lykkes. Spillet mellom lys og skygge hever bildet.
Motivet kan muligens virke for enkelt, men nettopp slike enkle, minimalistiske bilder gjør seg gjerne godt i stort format på en egnet vegg. Det kommer jo ann på øyet som ser :)M.mer..
Jo Tove, dette er meget bra, også teknisk, etter min mening, men som sagt: Stort format på en egnet vegg!
God helg fra Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu