Æsj, la ut en versjon med bittelitt skeiv horisont...pinlig.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_461766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger-Lise S.
Hei Tove!
Fint motiv med gode gråtoner. Jeg liker komposisjoner hvor forgrunn eller himmel har dominerende størrelse, men her ville jeg nok ønsket litt mer av havet.Båten kommer lite fram.
Den vesle millimeteren som gjør at horisonten heller ørlite til høyre, ødelegger ikke noe for bildet, etter min mening.
All ære til deg! Du prøver i hvertfall...f/64 har jo ikke riktig avgått ved døden, takket være slike som deg...Selv prøver jeg å skrive noen kommentarer der..
Glitteret i vannet til venstre gjør seg godt.
Jeg syns den mørke stripen av himmelen, over horisonten, får en virkning av at den biten buler innover..Muligens pga den tynne lysere stripen nederst?
Uansett, jeg ville hatt med litt mer av sjøen her.

Hilsen i natten fra Inger-Lise

Odd E. k.
Et bilde til ettertanke nå i disse tider med naturfenomener. Bildet kan godt forestille den svovelfylte skyen fra vulkanøya Island som trekker innover fra havet i det lavere luftlaget, mens skyene over ligger i flotte lag og utenfor rekkevidde til svovelskyen. Fasinerende med skillet mellom horisont og havflaten, noe som gir en fin dybde i motivet. Et flott fortellende bilde Tove og enig i Inger-Lise sine iaktagelser og kommentarer.

ha en flott fotohelg Tove!

Mvh

Odd E.

Tove H.
Kanskje mer aktuelt enn jeg ante, dette bildet...ser ut som svovelskyer fra Island har blandet seg inn... Jeg ser synsbedraget med at bildet buler ut over horisonten...men syntes det var litt tøft... Kunne vært mer hav, men tok et valg der ut fra himmelen...ser muligheten for mer hav! Takker for grundige vurderinger fra dere, Inger-Lise og Odd E!
Hilsen Tove
ketil g.
Jeg skjønner (kanskje?) intensjonene her med stor himmel i kontrast mot den lille båten på det mørke havet. Fortellingen fungerer for meg, men jeg synes det ligger mye potensiale i bildet som ikke er hentet fram. På min skjerm blir det for lite kontrast. Synes du har mer å gå på her. Jeg aner også lysstriper fra solen mellom skyene og ned mot havet. Er det mulig å hente fram dette litt tydeligere. Båten er liten, men i stort nok format vil dette fungere (tror jeg)

ketil
Tove H.
Tusen takk for fin vurdering, Ketil!
Skal tenke mer på det du nevner.
Særlig kunne nok lysstripene vært mer tydlige...
Glad for at du tok deg tid til å vurdere bildet.
Hilsen Tove

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu