Siste rest av dagslys
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • FilmtypeSensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Rune N.

Et herlig spenn i bildet, mellom fuglen og månen, og elementene i bildet er flott plassert. Bare synd det virker litt kornete og ikke helt skarpt. Sikkert på grunn av lite lys?

mvh
Rune
Jan B.

Flott komposisjon. Enig i at korningen forstyrrer litt.
Jan B
Frank W. G.

Fin komposisjon, men litt tamt og slapt inntrykk i farger og skarphet. Korningen ødelegger også litt her.
Stå på, og ha en god dag!!

Frank
Tom A. T.

Bildet er fotografert med en 400 mm støttet på ettbensstativ i heller laber belysning og ca 50 m avstand. I tillegg er det et utsnitt fra et dias i breddeformat. Uten unnskyldning for øvrig tror jeg det forklarer det meste av korn og manglende skarphet ;o).. Det var stemningen og månen i bakgrunnen som fenget meg her.
Ellers takk for tilbakemeldinger.
mvh Tom T
Reidun G.

Bra bilde til å være så stor avstand Tom.
Jeg har sittet og lekt meg :-) og laget det om til en siluett i duotoner og fjernet støyen i NeatImage - det ble et ok alternativ synes jeg.
Reidun
Fred S.

Synes ikke korn/støy er sjenerende her, og den litt ''oppløste '' månen gjør seg adskillig bedre enn disse ''overtydelige'' ostene som en avogtil ser.
Sitter og lurer på hvordan bildet ville ha blitt uten furubuskene; bare med kvisten med fugl i billedflaten. (Måne inkludert, selvfølgelig) Innbiller meg at det kunne ha blitt en stilig komposisjon i all sin minimalisme.
vh Freds
Tom A. T.

Takker igjen for tilbakemeldinger. Har trua på forslaget ditt Fred. Jeg liker bilder med lite info/elementer. Kan du ikke sende meg den versjonen Reidun.
mvh Tom T
tatrogst@online.no
monica p.

Lekkert bilde Tom, er enig med Fred om beskjæring av furubuskene.
Månen var jo bare fantastisk flott.
Mvh Monica:o)
Tom E. F.

'Enkelt'' men med god stemning og komp. (Skulle hatt lyd med fuglesang som vedlegg, men det legger jeg lett til inni hodet).
mvh Tom E. F.
Povl Kjeld H.

Som T.E.F. synes ikke det er så kornet, fint at få månen med.
mvh - povl
Jóhann Á.

Likte bildet og syns ikke kornet er et problem. Ville gjerne sett litt mere kontrast/metning, særlig i skogdelen, som jeg forøvrig ikke ville fjernet.
Tarjei Ekenes K.

fin måne og fugl.

tror ikke du trenger buskene, kanskje kun en smalere stripe av dem

:-D ! son tarjeiav !
Ketil K.

Likte komposisjonen, enig i at bilde kunne kroppes ned - men trebens stativ kommer en vel ikke utenom for å ta slike bilder? Er det en gulspurv?
Hans-Einar O.

Vakkert motiv og bra komponert. Jeg synes også Fred's forslag kan ha noe for seg, eller bare litt av buskene med. En fin stemning du har fanget her;-)
mvh Hans
Øyvind A.

Fint bilde med god komposisjon og balanse. Ellers tenkte jeg på akkurat samme beskjæring som Fred foreslår, med en gang jeg så bildet.
mvh Øyvind
Nils B.

Helt greit Tom. Kunne hatt litt er kontrast, men fungerer slik det fremstår her på dotten. Stiller meg likevell litt skeptisk til bildet og fargemettningen om du skulle kjørt dette ut i et større format.
mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu