Lurer på om det tette utsnittet fungerer....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_466119} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Venche J.
Spør du meg, så ville jeg hatt mer luft på høyresiden.
Ellers så oser det jo av sykkelglede.
Wenchce.
Håvard F.
Tildels enig ang mer luft, men bildet er bra. Masse glede og du har fanget alle 3 inn på et litet format.
Godt lys også. Liker bildet.
mvh
Håvard
ketil g.
Hei!
Synes det tette utsnittet fungerer utmerket. Syklistenes fart og "kamp" mot ramma/utsnittet er det som skaper dynamikken her. Jeg tror mere luft vil gjøre syklistene mer statisk. Tror heller jeg ville kuttet enda mer. Du har allerede et halvt framhjul i nedre billedkant. Prøv å kutt bildet/halvparten av hjulet til venstre og i øvre billedkant ned til "capsen" på den framste syklisten.

ketil
Anita H.
Hei! Herlig bilde! For meg fungerer det så absolutt med utsnittet! Fint driv inn og ut av bildet! :-) Mvh anita
Odd E. k.
Et meget flott actionbilde der syklistene har en fin innlevelse i bildet. Flott dybde og komposisjon mellom syklistene der skarpheten og lyset også er meget bra. Liker også det tett utsnittet, noe som fremmer en god kontakt med personene.
Meget bra fanget Tove.

Ha en flott dag i Bergen!

Mvh

Odd E.
Inger-Lise S.
Glede! Det er ordet som for meg dekker hva dette bildet symboliserer. Nettopp gleden står her i fokus ved den tette beskjæringen du har valgt.Jeg syns Ketil sier det veldig godt her.
Normalt sett ville jeg også ( som mest driver med form og farge) ønsket mere luft foran syklisten i forgrunnen,i toppen også, men her lukker du gleden inne, om jeg kan si det slik, men på en positiv måte! Den kommer nær.
Jeg har sansen for å våge å ikke følge reglene, slik fremmes utvikling!
Jeg liker dette bildet godt, Tove, og jeg liker motet ditt.Det er mange som er vekk fra f.64..Noen av de trolig fordi de ville ha sin egen lille elitegruppe..Nå gikk det ikke slik, men utviklingen tror jeg vil fremmes mer og mer etterhvert. Foto står ikke på stedet hvil. Det er bra!

Hilsen Inger-Lise
(som nok kunne valgt et annet bilde for disse ordene :) For det finnes endel av de her på dotten, enda mindre "konservative...)
Tove H.
Flott at dere likte den tett innrammede sykkelgleden!
Bra at ingen reagerte negativt på kuttingen av hjulet! Jeg leser forslag om forbedring med interesse, men har endt opp med å kutte bittelitt på venstre side istedenfor å legge noe til på høyre side. Legger ikke ut v2.
Takker så mye for inspirerende kommentarer :-)
Hilsen Tove
Per Harald G.
Alle dannar ein sams diagonal, og i mine auger fungerer dette tette utsnittet. Flott driv i bildet, med opne, glade, engasjerte fjes.

Likar dette svært godt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu