Frokost i det grønne
Ny art. :)
OK
Bildet inngår i albumet Fugler og dyr - Dyr jeg møter på min vei. Både firbente og bevingede vesen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_469584} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Odd L.

Hei
Orginalt å få denne på brødet.
Flott og skarp med dus og fon bakgrunn.

mvh Odd L
Roy Arne K.

Hei
Dette er IKKE flott bilde.
Her sliter du litt med skarpheten (det ligner ikke deg) - og fuglen er jo også litt i mørkeste laget - den gror litt i de mørke partiene.
Komposisjonen er ok.
Her er det også ganske mye støy i bakgrunnen (det er heller ikke likt deg).

Mvh. rak
Venche J.

Tusen takk for kommentarene dere.
Roy Arne, dette er nok sjermavhengig hva gjelder både støy og igjengroing. På min bærbare Mac ser det bra ut, men når jeg ser den på en billig skjerm så tegner ting ikke bra, der gror det igjen.
I utgangspunktet var bildet veldig mørkt og derfor har jeg da også mekket ganske mye på det. Jeg ble faktisk fornøyd, men skal sjekke på skjermen min hjemme. ror dog jeg ikke vil se store forskjellen. Det siste jeg gjorde før jeg pakket sammen den bærbare var å kalibrere skjermen.
Støy eksisterer ikke i bakgrunnen på min skjerm, heller ikke på den billige skjermen.
Kanskje du trener bedre skjerm.
Wehe.
Geir K.

Flott bilde av brødet..ææh jeg mener selvsagt stæren. Skarp og med en fin bakgrunn. Er det vanlig kneipbrød eller fullkorn du forer med.

Mvh Geir
Venche J.

Takk for tilbakemeldingen Geir.
Proviantsjefen forteller at det er billig kneip stæren elsker.
Wenche.
Roy Arne K.

Hei igjen
Jeg har ikke noe billig skjerm om du da ikke mener at iMac er billig. Jeg har også bærbar Mac - det vet du like godt som meg at den går det ikke an å stole på når det gjelder billedbehandling.
Kan du ikke like godt innrømme at det kan hende at du også ikke alltid har perfekte bilder? Du må også tåle konstruktiv negativ kritikk også. Sånn er det med oss andre - det er ingen som er helt perfekte.
Du må heller ikke komme og si at det IKKE er støy i det grønne bakgrunnen. Da bør du se skikkelig en gang til eller kanskje få noen andre til å se også.
Og når det gjelder stær så vet du også at det er en av de vanskeligste fuglene å få riktig eksponert - og særlig i det harde lyset som du har på dette bildet.
Nei Wenche - sier det en gang til - det er ingen av oss som er perfekte.

Det hadde vært skikkelig artig å høre fra andre her på dotten om hva de mener om de tingene jeg har kommentert ved bildet ditt.

Mvh. rak
Venche J.

Hehehe, der fyrte jeg deg bra opp. :)
Har jeg sagt at bildet er perfekt, nei, jeg har sagt ok?
Nok om det. Det jeg likte aller best er at jeg har tatt mitt første stærbilde, og gjort en brukbar redigering av den begredelige eksponeringen.

Wenche.
Roy Arne K.

Hei igjen
Det at du har tatt ditt første stærbilde er sikkert vel og bra, men det var ikke det som var spørsmålet mitt og påstanden din.
Er det støy i bakgrunnen eller er det ikke?
Gror det igjen eller gjør det ikke?
Jeg har tatt bildet inn og målt det og det er helt tett på enkelte punkter - og helt utbrent på andre punkter.
Hv a du har sagt om ditt bilde er av underordnet betydning når du ikke tåler negativ kritikk og kommer med slike tullete påstander om at vi andre har billig utstyr og trenger kanskje nytt. Det er sikkert mange med meg som føler seg skikkelig provosert, men som ikke tør å si noe, men her har du truffet rette mann Wenche - slike uttalelser provoserer meg skikkelig da jeg vet at det utstyret jeg har er så og si up to date HELE TIDEN. Det er ikke bare du som har mulighet til å kjøpe nytt utstyr, ikke glem det.
Jeg forventer et svar på det jeg har spurt om og ikke et svada-svar som du ror deg ut med.

Mvh. rak
Venche J.

Å kaste bort tiden med å kvervulere med deg gidder jeg ikke. Jeg har sagt i klartekst at det ikke er støy i bildet på min skjerm (se min første kommentar). Litt korn er det men man kan vel ikke vente annet med kraftig undereksponering og ISO 800.
Nå håper jeg du får sove.
God natt.
Wenche.
Roy Arne K.

Har sovet godt.

Nei slik er det med de såkalte «proffene» - de GIDDER ikke å forklare sine eventuelle «blemmer» for allmenheten - det er for nedlatende.
Ha en god dag der oppe!!??

Mvh. rak
Avsluttet .

På min skjerm her på jobben, en Samsung 21 tommer Dual Hinge TFT lcd-skjerm, kan jeg ane antydning til korning i den grønne bakgrunnen (hvis jeg skal være pirkete). Skjermen er nykalibrert siden jeg bruker den til bildebehandling på jobb hver dag.
Skal jeg sette fingeren på noe, er det «øyekontakten» med fuglen som mangler. Resten er helt ok, med fine tegninger og vakkert fargespill.
Men jeg er kun en stakkels amatør som lar meg imponere av det meste, siden jeg kun har klart å få et par brukbare bilder av ei kråke, og i går noen gode bilder av en tiur. Men siden jeg bare er bronsemedlem, så må jeg vente med å legge ut tiuren.
Avsluttet .

Jeg ser det samme på min hjemmeskjerm, en Samsung SyncMaster 245B. Kanskje litt mer mettede farger, men ikke mere støy/korn.
Avsluttet .

Grattis med ny art. Ikke lett denne her, med sin sorte fjærdrakt som jo spiller de flotteste farver i riktig lys.
Det gjør det dessverre ikke på denne. Lyset kommer litt feil for deg inn på fuglen. Da er det jammen ikke lett å få frem detaljer i den sorte fjærdrakta.
Derfor blir det noe støy i fjærdrakta. Lyset som faller på hodet er heller ikke så bra. Øyet gror igjen. Men det er jo ikke din feil at lyset er for hardt her. Alltid gøy å få en ny art, selv om det er fullt med stær her så har jeg ikke fått prøvd meg på denne enda.
Jeg får sette et kneipbrød på en staur i hagen:)

Ja jeg ser at dere krangler litt. Vel, skal ikke legge meg oppi det, men ser nok at det er ganske mye støy i bakgrunnen også. Så her tror jeg du nok har slurvet litt, sånn som jeg også gjør av og til, og så får vi så øra flagrer:) Jaja, det er ditt bilde, ingen kan ta fra deg det.
Kjekt å ha, til du treffer bedre neste gang.
mvh arild

Forresten, det ser jo ut som at du har sola nokså rett imot deg? Da er man jo fortapt hva gjelder fuglefotos.

arild
elin a.

Grattis med ny art.
Dessverre kommer det frem støy på min skjerm og.
elin
Per Harald G.

Artig at han står på brødet, fint plassert i bildeflata. Roleg grøn bakgrunn, men litt kornete på min skjerm, litt usikker på om eg vil kalle det støy. Vingene var hakket skarpare enn hovudet. Men alt i alt eit Ok førsteforsøk med staren, syns eg.
Venche J.

Tusen takk for kommenarene dere siste over her.

Til orientering, nå har jeg sett bildet på en iMac 22" og det ser virkelig begredelig ut, helt annerledes enn på min MacBook Pro. Jeg skjønner reaksjonene. Var innom Elkjøp i Sandvika i går og sjekket på den nye MacBook Pro som var koblet opp mot en 27", der var resultatet mye bedre. Men vær glad dere ikke har sett orginalen. :)
Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu