På tide med et bad.....
Utstyr
  • olympus camedia c-50 zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger211
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_47036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinulf L.

Det er visst flere som har foretatt motivendringer. Fint bilde.
tommy e.

savner luft over hodet til svanen, ellers bra
monica p.

Ja jeg vet det, jeg savner det også, men det var slik bildet var tatt, skjønner ikke helt hva jeg har drevet med her, har ikke mer å gå på.
Mvh Monica:o)
Carsten A.

OK bilde av årsunge av knoppsvane, ser det ut som, den ''Grimme ælling'' i H.C. Andersens eventyr. Den for trange beskjæringen oventil er bemerket.

Bakgrunn og omgivelser er litt for skarpe her. Jeg vet ikke hvilke muligheter mht. lang brennvidde og åpen blender dette kameraet har, men generelt vil slikt som dette gjøre seg best med svært åpen blender (avhengig av hva som er maksimum) og ganske lang brennvidde. Dermed blir dybdeskarpheten mest mulig redusert. Vanskelig å få til med digitale kompakter på grunn av deres ekstremt korte brennvidder, absolutt sett.
MVH CA
Jóhann Á.

Pent bilde, men kunne vært bedre som CA peker på. Når det gjelder toppen kan du jo føye til litt på bildet med litt ''klipp og lim'' og kloning i billedbehandlingen :o) Hvis en har tid og lyst!!!
Anne O.

Nært og fint bilde av svanen - forøvrig enig med de andre her med hensyn til beskjæring og bakgrunn.
Anne
Reidun G.

Oi, dette har du fanget bra Monica. Har du ikke mer å gå på på toppen ?
Reidun
Håvard H.

Veldig stilig :) zoom ut på bildet i PS slik at du ser det i ca 25 % størrelse med masse luft i PS ''rammen'' rundt og marker utfor hele bildet og rundt det med det ovale markeringsverktøyet uten å få ''kantene'' av dette verktøyet på selve bildet. Legg deretter på ca. 15% fisheye i negativ retning og så får du kanskje litt mer luft over fuglens hode :) Poenget med å markere rundt hele bildet er for å unngå de tydelige strekene som fisheye ofte setter etter seg
Torgeir S.

Wow, det var nært, men kanskje litt for nært. Jeg ville i alle fall ha hatt mer luft over fuglen, men bildet er nydelig eksponert.

Mvh. Torgeir
Hans-Einar O.

Fint eksponert og et godt svanebilde. Ellers enig med CA om det som kunne forbedres teknisk og komposisjonsmessig.
mvh Hans
Tom E. F.

Skarpt og fint, Monica! Fine tegninger i fjærdrakten fikk du fram.
Svanedammen, antar jeg?
mvh Tom
Fred S.

Slått deg på fugler du også, Monica ? Også jeg som hadde håpet å få se mer natur fra deg. Ja, ja, skerpt og fint gjengitt, og beskjæringen, som jeg regner med er kameraets verk, skal jeg la være å kommentere. Jeg synes bakgrunnen er helt OK.
vh freds
Jytte K.

hej Monica
Ja, den ser godt nok ud som om det skal overvejes nøje, fint fanget, flot billede
mvh
Jytte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu