Legg fra deg kjevlet!
Nå har drivdalsgubben blitt bedt om å holde seg hjemmefra om han har livet kjært... Grunnen er åpenbar, etter at drivdalskjerringa jobbet seg halvt fordervet på steinbruddet for å ha råd til å kjøpe drivdalsgubben fri... Han satt jo i kajotten hos gammellensmannen i Sør-Odal etter en viss mislykket rettssak. Takken for alt strevet var at gubben ...så snart han var ute av kasjotten, dro sporenstreks sørover. Hvorfor? Fordi han ble budt på koldtbord hos Vinstre-Berta... Ikke rart kjerringa fløy rett opp på gammelloftet i stabburet og hentet det velbrukte kjevlet.. det som bærer preg av å ha vært i nærkontakt med gubben tidligere! Men hvem er det som har oppsøkt kjerringa nå med kamera... og hvem retter pekefingeren mot henne og kjevlet... er det kjerringa som vil tjene tilbake pengene hun har tapt på gubbens rettssak ved å selge seg til Se & Hør? Jeg har bare spørssmål...ingen svar...
Det ble som det ble...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_470627} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
ketil g.

Jøss! Kjerringa er så til de grader fordreid av vrede, ydmykelse og hevn. I denne settingen vil hun nok seire og få tilbake sitt egentlige jeg.

ketil
Solvår B.

Særdeles sterke scener dette her ,Tove! Her kommer sikkert ett og annet ombud og annen øvrighet inn for å vurdere om dokumentasjonen er på sin plass. Privatlivets fred har vel ikke vært særlig utbredt etter at Se og Hør ble oppfunnet, så det blir noen andre §§§ som må tas i bruk.
Det er vanskelig å ta stilling til dramaet på det nåværende standpunkt siden jeg ikke har vært tilstedeværende på dotten mer enn et snaut år, men det er ganske tydelig at her er det sterke følelser ute og går. Et slikt raseri er det ikke lett å dokumentere uten mange ord som ikke egner seg på trykk, så jeg må gi deg honnør for dette mens jeg dukker og håper kjerringa skjønner at dette er positivt ment ...
Egentlig har jeg ikke lyst til å bli blandet inn her, så jeg trekker meg stille og saktmodig tilbake.....
: ) Solvår
Hans-Jørgen H.

Aldri sett verre Tove!
Dettane er sterke scener...
Kjærringa har lyst gubben fredlaus etter koldtboret og utskeielsene nede hos Vinstra Berta 17 mai og vil ta opp jakten med kjevlet klar til hugg.
Arme skjebner Tove. Synes synd på dem begge to jeg. Å stille diagnose på kjærringa vil jeg ikke begi meg ut på, men at det er noe langt alvorligere enn virus på hypofysestilken er det ingen tvil om..
Nei å nei for tilstander.
Skulle ikke forundre meg om hu selger heile storyen til se og hør. Dette er sensasjonsstoff de luxe.
Tøff oppfølger Tove!
Hva blir det neste?
Mon tro om han Odd har dagsferske nyheter om dramaet og hvor gubben befinner seg.....
Tyyrrriiiinnnnn.
elin a.

Strålende dokumentert Tove.
Enda en grunn til at vi må ligge lavt i terrenget...
Godt jeg snart skal på tur, og ned Drivdalen skal vi ikke kjøre.....
Stakkars kjerring, alt hun må finne seg i av den gubben.
Takk for smilet.
elin
Venche J.

Ler godt av både bilde og finurlige tilbakemeldinger.
Godt jeg bor noraforr. :)
Artig fra deg.
Wenche.
Tone A.

Her er det fare på ferde. All strevet i steinbruddet til ingen nytte pga at drivdalsgubben allereie er på koldtbord hos Vinstra-Berta.
Er det noko som fristar meir enn god mat etter at drivdalsgubben har kome utav kasjotten?
Men russarsjalet, kjevla og det morske uttrykket spørst det om ho får lokka drivdalsgubben bort frå Berta som har så mange søte kaker på bordet.
Spørst om Se&Hør vil ha denne ampre dama med den historien på trykk.Peikefingen her er det jammen ikkje godt å veta kven som har. Kan henda det er han Tyrin som vil roa ned det ampre kvinnfolket?
Helsing Tone som ikkje vil ha den dama på døra.
Odd E. k.

Du store alpakka Tove!

Hvordan skal dette ende....drivdalsgubben har opprørt Vinstradistriktet med mange ulovligheter etter at han innvandret distriktet. Lite penger har ført til tjuvfiske, kastet sluk lenge før fiskesesongen, utga seg for å være guid for polske turister i ottaelva og plenklipper for gamler damer i solhellinga. Mye avisskriveri om denne gubben den siste tiden, der distriktet er rystet over at kjerringa har gått til angrep på Olaus med kjevla, dobbeltgjengeren til gubben. Olaus ble møtt med kjevla ute i midtgangen på samvirkelaget, der gebiss og rullator ble ille berørt. Hun gikk også til angrep på ordføreren som også var lik gubben fra siden, der blåveis etter kjevle og svingslag førte at han nå ligger på sykehjemmet med ødelagt ferie for sommeren. Hun er nå ettersøkt med midtsidebilde i lokalavisen gudbransdølingenmed anmodning om å melde seg straks..Uffame for et oppsyn Tove..dette vil aldri gå bra...tror gubben har gjemt seg under brua på E 6 som går gjennom distriktet... Hjelp, dette vil ingen ende ta....

Mvh

Odd E.
Håvard F.

Hehe :) Godt utført foto av "skrekk og gru kjærringa"
Herlig herlig.
Ha en flott dag Tove
mvh
Håvard
Tove H.

1000 takk for svært underholdende og informative kommentarer. Nå vet jeg hvor gubben holder til...og hvor mye skadeverk kjerringa har stelt i stand med kjevlet..Tror hun har feil styrke på brillene....?
Ettersøkt... oj... dette blir verre og verre....
Hjertelig takk for innspil, Ketil, Solvår, Tyrin, Elin, Wenche, Tone Aa, Odd E og Håvard :))
Hilsen Tove
Inger-Lise S.

Her trengs ingen ord, bildet taler for seg selv :-))Følelsene ligger tykkt utenpå!
Godt jobbet, Tove!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu