Inn i det blå
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_47381} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
tommy e.
Pent!! Likte det!
Steinulf L.
Vakkert. Fint lysskinn!
Kai A.
- Damn!

Det var det første ordet som kom ut av min munn da jeg så bildet.... og de andre bildene du har tatt.

Damn good!
Kenneth P.
Takk for den KA og takk til dere andre også...
Ronny V.
fytti pokker!!meget bra!MEGET bra må jeg si!
Christoffer A.
Den båten der tror jeg nesten jeg kjenner igjen, du var vel ikke på Mølen på Fredagen? Sånn i halv 9, 9 tiden? Veldig fin himmel, og båten der ute synes jeg gjør bilde litt mere spennende, ikke bare en solnedgang.
Fint bilde.

Chris
Ole N. S.
Flott! Knallende skarpt og en rolig og fin komp. Uten båten tror jeg bildet bildet hadde tapt seg mye.

- Ole
Kenneth P.
Hei Chris det er nok Mølen ja, men ikke nå sist fredag. Har stort sett sett slike båter hver gang jeg har vært der. Men det er mulilgens i den tiden du skisserer. Iallefall ikke langt ifra.

Skulle ønske båten var nærmere sånn egentlig. Kunne jo brukt tele istedet for 17mm men da hadde ikke snittet blitt slikt jeg ønsker det.

Takk for kommentarer - Fyr løs!

Per R. G.
litt mørkt men ellers flott
Kenneth P.
Bildet er relativt mørkt - synes selv ikke at det er for mørkt. Nå kommer det jo ann på subjektive oppfatninger og skjerminnstillinger også. Hvis jeg gjør bildet lysere blir det ikke like fine farger. Det vil bli dusere - noe jeg ikke liker.
Lars-Anders M.
Den vite rammen rundt er for bred. Ellers pent bilde.
Øyvind A.
Fint bilde.
mvh Øyvind
Kenneth P.
Nå er ikke jeg så veldig opptatt av hvordan en ramme her på dotten ser ut og vil nok fortsette å bruke ca denne størrelsen også fremover. En grunn til det er at jeg liker denne selv og at den ligger laget som ''Action Script'' i photoshop (laget selv). Hvis jeg skal bruke den type innramming som jeg helst ønsker så vil det bli ganske dumt her i småformatet. For meg er det viktig å vise motivet her. Innrammingen er noe som skjer når jeg skal ha det på vegg. Og ja rammen er meget viktig for bildet. Men at det i dette fora skal ha noe å si at den er 1 pix eller 25 pix synes jeg ikke har spesiell sammenheng. Enkelte ganger kan man jo gjøre noe ekstra med det - men etter min mening slettes ikke viktig i dette fora. Jeg er her for å diskutere motivet og dets styrke/svakheter etc.
Fotograf Carl-Åge H.
Veldig bra sagt Kenneth! Jeg liker bildet ditt veldig godt. Liker at du ikke har sentrert solen midt i bildet som er veldig lett å gjøre. Flott landskap og natur med utrolig nydelige farger. Synes det gjør seg når det er litt mørkt.

Mvh Carl-Åge
Øyvind Ganesh E.
Vakkert!

Mvh. Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu