Fokus
Utstyr
  • Canon EOS 50N
  • 28-80mm
  • Blender-
  • Filmtype400
  • ja
  • AnnetBrukt 20mm extention tube på en 28-80 mm linse
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per Oddvar S.

Hmmmm.... Enten er bildene som jeg la inn i går så fine at ingen vil kritisere de (lite sannsynlig) eller så er de så talentløse at ingen gidder en gang å se på de?!?!????


Per Oddvar - En deluxe versjon av en amatørfotograf
Ann F.

Eller så kan det også være at bildet her er for stort, slik at mange hopper over det fordi det ikke er noe som fanger interessen VELDIG i det feltet man får på skjermen først. Dette er for stort for reglene her, og de er ikke satt for å gjøre det vrient.
Bildet ditt: jeg synes det enten er for lite av katteansiktet eller for mye rundt øyet, så utsnittet er jeg ikke enig i. Dette blir liksom hverken helt supernært eller katteportrett. Fin skarphet.
Mvh Ann
Carsten A.

I tillegg til det AF skriver: Vær oppmerksom på at det blir lagt inn svært mange tamdyr-bilder. Dermed skal det endel til at slike bilder fanger interessen.
MVH CA
Per Oddvar S.

OK, ok...jeg forstår...
Men du nevner for stort... det er jo under 100k...???!!?


Takk for kritikken! :-)
Carsten A.

Nå var det vel AF som sa at det var for stort, og jeg stusser vel også litt over det. Her er det 2 grenser, filstørrelse og pikselantall, se mitt innlegg på diskusjonsidene ''Visning av bilder på FOTOdotNO. Skjerm- og filstørrelse'' (lagt inn igår 03.10.2000).
MVH CA
Per Oddvar S.

>Dette blir liksom hverken helt supernært >eller katteportrett. Fin skarphet.

Vil gjerne svare på dette Ann.... Glemte det i forrige innlegg. Skal være enig i at bildet ligger mellom hverken/eller. Men fortell meg så, har du studert pelsen på katten/hunden din? (om du har en da....)
Det er det jeg prøver å få frem med dette bildet, og det håper jeg du er enig i at jeg har fått fremhevet ganske bra....?

Per O.
Ann F.

Jo da, Per, det har jeg, se f.eks. bilde bilde nr. 5081 eller et par andre jeg har lagt ut, du finner et par katter der. Det bildet jeg henviser til er det jeg mener med et katteportrett. For virkelig å studere pelsen, er jeg enig at du må gå så nære som du her gjør, min mening med kommentaren var vel egentlig at nesen og øyet distraherer hver for seg, blikket blir dratt mot to kanter. Pelsen kommer fint frem her.
OK?
Mvh Ann
Per Oddvar S.

Ja, det var et fint portrett av katten din!!
Må jo få vise 'hele' katten min og da :-)
Ta en titt her: bilde nr. 6108
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu