the road
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_475874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Elin Frisch S.
Dette er et bilde jeg kan se lenge på. Først tenkte jeg at bildet var litt for uskarpt, men når jeg fester blikket på det skarpet området i framgrunnen opplever jeg "farten" i bildet og hellingen i svingen. Fine linjer og godt komponert, synes jeg!

Normalt ville jeg sagt noe om skiltet og veistikka, men disse er jo en del av veien, som du har kalt bildet.
Thorbjørn R.
Her faller jeg for de myke formene som nærmest gjør at veien "duver" innover i bildet. Trærne ser hvor veien går videre - det gjør ikke vi. Kontrastene er utmerket og gir bildet den rette "punch". Bildet er behagelig på en litt udefinerbar måte. Jeg blir sittende lenge å se på det. Bortsett fra noe småslurv på himmelen helt til venstre over horisten - så synes jeg det meste stemmer her. Men ikke tittelen da, som med stor fordel kunne vært fjernet. Bedre blir det ikke av at den er på engelsk.

Mvh Thorbjørn
Fred S.
Takk til Elin og Thorbjørn.
Du ha rett i at skarpheten ligger i "gulstriper" og asfalt-tekstur i forgrunnen, Elin, og jeg synes også det er fint at du føler at dette gir en slags dynamikk i forhold til bakgrunnen.
Du er inne på det samme, Thorbjørn, og da må jeg vel stort sett si meg rimelig fornøyd med bildet, slik de nå engang ble i litt "overskyet" kveldslys.

Tittelen ? Gammel vane dette å gi enkelte av bildene mine engelske titler, umulig for gamle engelsklærere å ikke ta med litt av det anglofile over i andre settinger, og jeg kommer nok til å fortsette med det. Tittelen er ellers lånt fra en rystende sterk bok jeg nylig har lest ( og den nesten like sterke fimatiseringen av boken)

vh fred
Espen A. I.
God sort/hvitt. Liker buen selvfølgelig. Skiltet ødelegger den gode organiske strukturen i bildet og også det nostalgiske hintet. Jeg liker dette, men har sett det maaange ganger før.

E.
Bjørnar P.
En vei som slynger seg gjennom et nakent landskap med noen trær og busker på strategiske steder. Nærmest en klassisk komposisjon dette, men ikke mindre god av den grunn. Det noen røffe preget og en gjennomgående mørk fremtoning gir en dyster stemning, som jeg forstår er tilsiktet.
Godt tenkt og gjennomført.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu