From an old mans Sandbox 421
Ser her kommer mange bilder om dagen, men få kommentarer. Snakker ikke da om egne bilder, men generelt. Sjøl pleier jeg å finne hvertfal 5 bilder på de 3 første sidene som jeg føler for å kommentere - ofte blir det en del fler. At det ikke kommer så mange kommentarer tilbake får man bare ta til etteretning. Med dette som utgangspunkt blir det nok ikke så mange kommentarer å lese på dette heller, men kanskje stikker noen innom av ren nysgjerrighet for å ta en titt for jeg finner jo på litt utenom det vanlige foto må vite. Noen sier sågar at dette ikke er foto. Men hva er egentlig foto - ikke annet enn lys skygger og mørke. Noen sier sågar kun lys og mørke. Alle mine rariteter er utviktlet fra egne fotos. Vet ikke hvor mange ganger jeg har fått høre at dette ikke er foto, men bare filterbruk som andre har skapt. Er ikke det kamera vi bruker bestående av en masse innstillinger på omtrent like mange snå duppeditter også skapt av andre. Hvilke filtre i et fotoprogram er akseptable og hvilke ikke. Jeg bruker de fleste og kombinerer ofte mange slik som her og husker ikke i etterkant hvor mange jeg har vært innom når det ferdige produkt står der. Ofte lagrer jeg halvfabrikata som jeg kaller dem og går så videre i utviklingen. Senere tar jeg så fram et eller annet av disse og da blir det noe helt annet enn forrige gang. Disse tre er riktignok laget etter hverandre. Det er faktisk flere i samme serie både før og etter, men nøyer meg med disse. Men hva er egentlig disse mine rariteter? Digitale malerier med utgangspunkt i et foto kanskje? "Kallevaduvil" kalte Erik Bye en programserie han hadde en gang. Jeg tillater meg å låne ideen hva disse rariteter angår.
http://pbase.co/kneppen
Artig raritet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-07-13 10:00:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-07-13 10:01:31
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetOrginafoto tatt for frihånd. Videre bearbeidet ved hjelp av X antall filtre i Photoshop CS5.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kirsten H.

Jeg ble nyskjerrig på dette. Jeg liker godt det eksperimentelle i kunst og synes du har landet på noe som er både harmonisk og severdig.
mvh Kirsten
Solvår B.

Enig med deg, Roar. Vi må kommentere bilder, ellers blir det kjedelig. Kan ikke bare sitte og vente på at andre skal skrive hva de mener.
Disse tre raritetene dine har jeg stor sans for. Herlige fargesprakende. De får meg i godt humør. Det har flere av bildene dine gjort. Og et smil (eller var det latter?) forlenger livet.
Ha en fin sommerdag!
: ) Solvår
Trond W.

Enig Roar. Du er blitt dreven i kuriøse bilder. Gøy å eksprimentere. Liker best versjon 1, hvor det minimalistiske kommer godt frem, selv om jeg ikke er helt vet om jeg liker det rosa bakgrunnen. Det er jo bare smak og behag.
Flott eksprimenter Roar.

Trond
Thorbjørn A.

Vakre og interessante bilder, med flotte farger og former. Vet ikke hvordan du får det til, men severdig blir det i allefall :)
Roar K.

Takker så mye for hyggelige kommentarer. Rart hva drøyt 3 år i lekegrinda fører med seg.

Roar
Gulli Hanne O.

Er imponert over hva du får til med leken din, severdige bilder alle tre. Synes kanskje rosafargen i originalen blir vel heftig når flaten blir så stor, men liker ellers de to elementene og sammensetningen. Ved nærmere ettertanke blir V2 og V3 i grunnen litt for åpnebare etter min smak, - men du vet, smaken er som baken...

Gulli :)
Roar K.

Man kan ikke gjøre alle til laks sa han som kalles Vår Herre og skapte makrellen. Hva farger angår så havner jeg nok borti det meste, men er stort sett kjent for å ende opp med de kraftige og får da bare tåle at noen betegner det som grelt ment med negativt fortegn. Når jeg legger ut slike bilder som dette så blir det ofte litt elle melle da det etterhvert har blitt noen tusen av dem. men uansett så er det like spennende hver gang å se hva folk synes. Ikke sjelden er meningene delte mellom positivt og negativt alt etter folks smak. Her ble det jo positivt over hele fjæla om enn med enkelte innvendinger og det hjelper på humøret.
Takker så mye. Gulli Hanne.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu