Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476321} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trond W.
Dette synes jeg er et veldig flott bilde. Du har fått frem masse detaljer og skarphet i trærne. Flott speiling og fine detaljer i skyene. Har egentlig ikke noe å utsette på bilde...rett og slett godt jobbet her :)

Trond
Thorbjørn R.
Teknisk er det intet å utsette. Bildet framstår som svært skarpt og toneforløpet er bra. Innholdsmessig? Tja.. Idyllisk norsk fjellvann, tidlig sommer. Pent å se på. Intet som "skurrer" komposisjonsmessig, men samtidig heller ikke veldig spennende.

Mvh Thorbjørn
Magne S.
Hei Bjørnar. Enig med Thorbjørn sine betraktninger. Veldig pent bilde er det i alle fall. Skulle gjerne ha vært der i stedet for på jobb :-) Ser ut som om du har noen artifakter i overgangen mellom fjell og himmel?
Hilsen Magne
Bjørnar P.
Magne: Ser de artifaktene dersom jeg zoomer inn i bildet, men ikke i normalvisning. Mente å se et eller annet sted at 350KB var største tillatte bildefil på Foto.no, men kanskje størrelsen har økt i det siste? Bildet her er på 357KB, så det er ikke spesielt hardt komprimert. Kan likevel se ut som det er en fordel med enda lavere kompresjon.
Jan-Wilford A.
Fint bilde med bra detaljer.
Aner jeg Topaz Labs filter her?
Bjørnar P.
Jan: Intet Topaz-filter her. Bildet er satt sammen av 3 eksponeringer ved hjelp av Photomatix.
Magne S.
Jeg ser artifaktene også ved normalvisning, men de utgjør ikke akkurat noe stort problem. Et vakkert bilde et det uansett. Godt jobba!
Hilsen Magne
Jan-Wilford A.
Et HDR foto med andre ord, ja det er vel forklaringen på den fine dynamikken.

Men virkelig detaljrikt og fint var det iallefall. Aldri prøvd meg på dette, enda min D300 har jo støtte for det i automatikken.
Fred S.
Dette bildet synes jeg imidlertid ikke er særlig spennende. Det minner meg om hva jeg selv alt for ofte klarer å "fikle" fram i "Shadow/highlight" på PS,i forsøk på å gjøre bl.a. himmelen mer interessant. En svak halo langs fjellsiden tyder også på noe som ligner shadow/highlights.
Men,...mens jeg skriver ser jeg at du lenger oppe nevner tre eksponeringer/photmatix. Ukjent begrep for meg (photomatix), men det forklarer vel HDR-preget. Greit nok, men som sagt, dette går ikke helt hjem hos meg.
Vakkert og pent, sies det av flere, og greit nok det også, men samtidig ganske uspennende til et utsnitt av norsk natur å være.
Men du har mange gode bilder lenger newde på lista di, ser jeg, skal kikke mer på dem.

vh fred s
Jan Erik E.
Virkelig bra.Ikke mer å tilføye.
Ang de 350kb...så uansett om du legger inn bilde på 2MB++++,blir bilde automatisk nedskalert her på foto.no...ja om du sender i tiff,png blir det konvertert til jpeg...sånn til opplysning:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu