Bildet inngår i albumet Svartkvitt -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-07-15 20:42:28
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-07-16 09:56:09
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Tamron 28-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476486} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Carsten A.
Thumbnailen ga meg et inntrykk av lys, det fanget min oppmerksomhet. Desverre innfridde ikke bildet det thumbnailen på sett og vis lovet.

Det blir nok litt for tydelig med disse nedsvertete områdene. Et større måtehold ved bruk av slike effekter, kanskje, men her ble det for mye og virket dermed mot sin antatte hensikt.

MVH CA
Per Harald G.
Takk for tilbakemelding! Eg set stor pris på at du, som ein av dei dyktigaste fotografane her inne, fann bildet verdt å kommentere.

Ja, det kan hende det vart litt for mykje mørklegging i min iver etter å få fram lyset der eg ville ha det. "Less is more," som det heiter:-) Men det kan jo kanskje også vere litt smak og behag? Eg skal sjå om eg kan legge ut ein versjon der det mørke ikkje vert så mørkt.
Avsluttet .
Tassen ser vann, og nå skal det bades:) Et herlig komponert bilde PH. Men vi må muligens være enig med CA om lys og skygge.
Prøv en gang til for det er et nydelig motiv. OBS: Horisonten er litt skjev.
mvh arild
Per Harald G.
Takk for innspel, Arild! Ny versjon er lagt ut!
Avsluttet .
Bedre. Men la plutselig merke til armene til tassen. De burde vel helst vært lysere, om det ikke er en mørkhudet gutt da.
Eller muligens tar jeg feil, og at han har en genser under skjorta, med lange armer. Jeg ser jo på foten at den er lysere.

Slike små detaljer er vanskelige. Ofte ser man helheten, og er fornøyd med det. Så går man bildet nærmere i sømmene, og finner små detaljer, som nevnt, denne armen som er så mørk.

he, du får visst ikke fred idag Per Harald. Ikke meningen å lage bekymringer for deg, men litt artig å være konstruktiv i blant:)
Skjønt om JEG var konstruktiv, nei gudene vet hehe.

arild
Per Harald G.
Det er ein mørk langarma genser, Arild:-) Det ideelle hadde jo vore at han var naken, men det var kald vind den dagen på Solastranda.
Inger-Lise S.
Hei! V#2 ble bedre her. Motivet er fint og samspillet mellom lys og skygge tiltrekker.Men jeg ville ønsket litt mer lys..
Jeg trodde først at barnet her hadde en mørk T-skjorte under skjorten, men ser den mørke fargen dekker fingrene også. Foten viser et lyshudet barn..
Et bilde med absolutt potensiale dette. Men når man først merker seg detaljene.....

Hilsen Inger-Lise
Inger-Lise S.
P.S. Hadde ikke lest din siste kommentar da jeg skrev....Fingrene er likevel mørke..

Inger-Lise:)
Per Harald G.
Genseren er litt sid. Den dekker hendene:-)
Hadde eg visst dette, hadde han fått gått berre i skjorta;)

Takk for tilbakemeldinga!
Inger-Lise S.
Nå slapp jo gutten å fryse, vesle karen :) Skjønner du fleiper! Lite stas med bare ros, da....

Inger-Lise:)
Carsten A.
V2 gir fortsatt et kunstig inntrykk.

MVH CA
Per Harald G.
Takk for tilbakemelding, Carsten. Har lagt ut ein versjon 3, som så og seie ikkje er justert på. Lyset er jamnt fordelt her. Grunnen til at eg la inn mørke parti i den første versjonen, og litt i den andre, var for å prøve å gjere noko med fordelinga av lyset, og såleis skape meir liv i bildet. Eg har kanskje ikkje lukkast med det. Det er jo mange bilder som ser kunstige ut, men eg forstår deg slik at begge versjonane ser kunstige ut på ein ikkje ønskeleg måte i dine auger.

At sol, kombinert med skyer hadde skapt ein spoteffekt frå naturens side, hadde vore ideelt, sjølvsagt...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu