Dobbeldekker
Prøver å utforske for meg en ny verden gjennom makrolinsens fortreffelighet. Aner ikke hva jeg har tatt bilde av. For meg er dette en øyenstikker...
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/10
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Eskild F.

Flott makro, alt sitter.
Fin bakgrunn.
EF
Bjørn-Atle A.

Skarpt og fint macrobilde. Det stemmer at det er en øyenstikker, nærmere bestemt en firflekklibelle (svarte flekkene på vingene).
Odd Chr. K.

Takk for kommentarer og opplysning om art.
Mvh Odd
Odd A.

Nært og fint bilde av øyenstikkeren, har inntrykk av at disse er ganske skye. Øyenstikkere har jeg sålangt kun lyktes med å fotografere med teleobjektiv, men jeg har ikke gitt opp.
Sylskarpt og flott bilde med fine farger og hvor detaljene kommer fint fram.
Godt utført makro.
Mvh
Odd
Marius E.

Meget skarpt og flott foto!! herlig komp :)
Ingrid Milly L.

Godt lys gir transparent virkning på vinger til denne øyenstikkeren, og skarphet på hele insektet er meget god! Hva er beste macro-objektiv?
Odd Chr. K.

Takk for kommentarer. Til Ingrid: Du spør nok feil person. Jeg er helt fersk på macro-området så jeg tør ikke anbefale noe objektiv, men har fått med meg at det bør minst være et 1:1 eller bedre makro-objektiv for å få ønsket forstørrelse. Dette bildet er tatt håndholdt med et Canon 100mm f/2.8L Macro IS USM objektiv. Dette objektivet har stabilisator som gjør det hele enklere uten stativ. Og til Odd: Jeg ga opp å løpe etter disse insektene og satte meg til slutt ned og ventet til en slo seg ned ved siden av meg. Bildet er tatt på 40cm avstand.
Mvh.
Odd
Erik L.

God macro, dette. Fin dybdeskarphet.
mvh. Erik
Geir K.

Meget bra macro. Sylskarpt med flotte detaljer. Flott dybdeskarphet og godt lys. Et teknisk meget bra gjennomført bilde. Tror nok du gjorde det eneste rette her ved og sette deg ned og vente,disse er så sky at de er vanskelig og snike seg innpå.

Mvh Geir
Gulli Hanne O.

Velkomponert makro av libellen, skarpt og med fine farger og detaljer. Godt jobba av deg.

mvh Gulli
elin a.

Utrolig godt makrobilde.
Flotte detaljer.
Godt jobbet.
elin
Bjørn T.

Veldig flott makrobilde i krevende lys. Fin komp og bra bakgrunn. Masse fine detaljer. De trives best i sola disse og da blir de vanskelig å unngå refleksen i øyet. Bra jobba! Mvh Bjørn
Odd Chr. K.

Takker for kommentarer. Ser jo her på .`n at makro fenger. Jeg vet ikke hvilken skrue som har løsna hos oss som fyker rundt etter disse krypene, men man kan kanskje slå fast at vi mennesker er like enkle som våre motiver...
Odd
Sif Eva Viola B.

Meget flott bilde... liker spesielt vingene på den da er så forsegjorte .. :-)

Mvh.
Sif
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu