Utsikt mot Eidkjosen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_477521} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Marius N.
Dramatiske skyer, det er et pluss. Liker også utførelsen i s/h. Vannet er med på å skapen en viss dybde inn mot dalen.
Når det er sakt synes jeg bildet blir en smule kjedelig i lengden, dette er på en måte noe jeg har sett mange ganger før, en forgrunn hadde vært med på å gjøre bildet mere spennende kanskje.
Greit nokk dette men når ikke helt opp hos meg.

Mvh Marius
Thorbjørn R.
Jeg synes dette fungerer greit. Skyene er allerede nevnt og bidrar helt klart positivt i bildet. Jeg liker dette området godt og min opplevelse av bildet påvirkes kanskje av dette.

Mvh Thorbjørn
Terje A.
Husene satt opp mot fjellene får fram det storslagende landskapet.Fjellsidene og skyene med sine kontraster løfter bildet.Er litt mer usikker på forgrunnen,har ikke noe konkret og komme med.Liker bildet,behagelig å betrakte.
Mvh Terje
Andreas B.
Jeg vil framheve lyset i fjella. Fjella er skarpe og fine med god kontrast. Jeg er litt usikker på hva jeg tenker om bebyggelsen i forgrunnen. Jeg er nemlig enig med at vannet skaper dybde men jeg synes på den andre siden at husene blir så langt unna at de ikke forteller noe og derfor gjør dette bildet mer kjedelig.

Er det mulig at bildet er litt skjevt? Jeg fikk den tanken med en gang jeg så bildet, og når jeg prøver å følge vannkanten på det øverste vannet blir min tanke forsterket..

Skyene, delen og fjellene er det som er viktig for meg i dette bildet, og det er bra!

-ab-
Bjørnar P.
Andreas: Om bildet er skjevt er vanskelig å si uten en referanse. Bildet har 3 vannlinjer, og den midterste er tilnærmet parallell med bildekanten. Så lenge vannlinjene ikke er en horisont, er det ikke mulig å bruke dem som referanse mht om bildet er i vater eller ikke. Dersom bildet rent visuelt oppleves som mer riktig ved å vippe det noen grader i en eller annen retning er det selvsagt lurt å gjøre det, men personlig ser jeg ikke behovet. Jeg respekterer likevel selvsagt at du gjør det.
Enig i at husene blir litt for små i dette formatet. Bildet vil derfor fungerer bedre i et større format enn det foto.no tillater.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu