Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_477886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
OK badesydenferiebilde, men må vel innrømme at jeg personlig ikke klarer å se så veldig mye i det. Utover at det det helt sikkert for deg og de involverte viser gode ferieminner.
Bjørnar P.
Synes du gaper over litt for mye her. Som dokumentasjon av egen ferie fungerer det nok, men jeg antar du hadde større ambisjoner enn som så da du la ut bildet? For at det skal vekke interesse for andre må det enten ha en sterk historie eller estetiske verdier, og helst begge deler.
Historiene er uklar for meg, eller i alle fall ikke spesielt interessant. Estetikken begrenses av mange bildeelement som gir en noe rotete inntrykk. En beskjæring oppe og nede slik at bare baren ble motivet hadde ryddet opp i estetikken, men det hadde kanskje gått ut over det du ønsker å formidle?
Linda M.
For meg blei også bildet først eit heilt vanlig feriebilde, men når eg skrolla meg nedover kom smilet fram. Mannen i nede i det høgre hjørnet gjorde bildet for meg, og i kombinasjon med dei andre (særlig han som leser blad i toppen av bildet) synes eg det blei bra. Blei faktisk kikkande på det ei lang stund. Ser ut som tatt ifra en dokumentarserie fra syden. Avslappa og litt dvask tilverelse, i harrye omgivelser.
(har ingenting imot cruise og vil veldig gjerne dra på cruise sjøl).

Mvh
Linda M. Midtbø
Inger-Lise S.
Her deler jeg Lindas syn og vil fremheve nettopp de samme personene. Jeg mener en beskjæring som bare viser baren vil bli ryddigere, men lite interessant.
Jeg syns du viser passe mye her.

Inger-Lise
Thorbjørn R.
Takk for interessante tilbakemeldinger.

Bildet er tatt på en ferie ja, men er definitivt ikke blant bildene jeg har plukket ut til feriealbumet :-).

Etter å ha observert livet på et cruiseskip noen dager, tok jeg kameraet fatt og fikk knipset en rekke "snapshot" på båten. Et slags gatefoto ombord, kan man vel si. Mange av bildene ble, for de avbildede, lite flatterende - og egentlig ikke egnet for offentliggjøring. Dette er blant de få som passerte "sensuren".

En avslappa og dvask tilværelse, i harry omgivelser, som Linda så treffende sier det, kan vel også være verdt et fotoprosjekt? At jeg her i varierende grad når fram til betrakteren er en annen sak og noe jeg absolutt tar til etterretning.

Mvh Thorbjørn





Roger H.
Er ikke helt sikker på hvorfor jeg har sett dette bildet mange ganger. Det må jo være mannen nederst i høyre hjørnet. Han har jo et uttrykk som sier at han driter i omgivelsene. Et kuult feriebilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu