Pasientens hund
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-22 11:24:30
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-10-22 11:27:59
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2010-10-22 11:28:30
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_478476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy Helge R.
Næmmen så trist den så ut. Glimrende tittel og godt bilde. Setter og forteller en historie umiddelbart.

Eventuelle tekniske detaljer lar jeg ligge, ettersom dette jo langt mer er et bilde om av en ide, eller en historie enn tekniske variasjoner.
Marie S.
Tusen takk for kritikk! Glad for at du ser det samme som jeg gjorde, at det fungerte også for andre.

Ja, ingen kan se tristere ut enn engelsksettere...

Bildene mine blir ofte enten eller - den evige jakten på teknisk fullkommenhet klaffer liksom sjelden sammen med de gode historiene eller motivene. Det kan virke som om hjernen min kun klarer å fokusere på én av tingene om gangen...
Men hvis du har tips til teknisk forbedring setter jeg stor pris på det og :)

Roy Helge R.
Det som kunne gjort seg her, og det er ikke teknisk men komposisjonsmessig, er å tydeliggjøre sykesengen litt mer. Gardina er ganske stueaktig, og det er ikke lett å se sykehussengbeina der i skyggene. Jeg så det, men det kunne helt sikkert blitt gjort tydeligere.

Ellers sliter jeg akkurat med det samme som deg. Klarer bare å konsentrere meg om en ting av gangen. Enten så får jeg til det tekniske, komposisjonen, eller bakgrunnen. Noen ganger to, men aldri tre av dem. Er DET irriterende eller?

Ellers synes jeg du skal være fornøyd med dette bildet. Det lønner seg kanskje ikke å forstørre opp for mye fordi støvet på gulvet da blir veldig fremtredende, men som et mindre print gjør det seg nok godt.

Når jeg tenker meg om... det som sikkert kunne gjort dette bedre ville være å separere avstandene litt mer, slik at du kan legge fokusplan i øynene på bikkja og få bakgrunnen mer diffus og uskarp - hinting til seng og slikt. Samtidig som du kanskje kunne gjøre noe med forgrunnen og gulvet også. Men det blir jo et helt nytt bilde, en helt ny positur og komposisjon.
Marie S.
Oi, tusen takk for at du tok deg tid til dette!
Er enig i at det kanskje er litt utydelig hva slags setting det er. Når man sjøl har stått der og sett alt så VET man jo at det er en sykeseng, og av en eller annen grunn tenker man at andre også selvfølgelig ser det. Tok ett med mer av omgivelsene også men syntes liksom dette ble best likevel. Men bildet må nok ha tittelen med seg for at man skal skjønne settingen.
Når du sier det så hadde det vært artig å fått til ett hvor man har bikkja i forgrunn og så senga med personen oppå i bakgrunnen, akkurat passe uskarpt. Men, akkurat dette er så glad i / avhengig av eieren sin (eller bare veldig uselvstendig?) at den helst skal ligge tett inntil, til nød like nedenfor. Så det måtte blitt arrangering hvor garantert én av modellene ville gått lei og tusla vekk :)
Sigmund V.
Dette likte jeg kjempegodt. Tittelen ga meg med en gang de rette assosiasjonene, og jeg tenkte ikke så mye på om det var en sykeseng eller et forheng foran et undersøkelsesrom. Poenget her synes jeg er at det grønne over hodet til hunden og det grå linoleumsgulvet rett og slett legger et utilbørlig press på hunden i all sin sykehusaktighet. Fint at det er mye grønt over hodet dens.
Helt klart en tøff stund for vår beste venn :-)
Marie S.
Tusen takk for kommentar, Sigmund! Det var interessant med synspunktet ditt om "presset". Jeg har ikke tenkt bevisst på det selv, men syntes (uten å kunne begrunne det) at det ble best med mye grønt over. Kanskje fordi det ubevisst styrket inntrykket av hundens bekymring.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu