Her trengs mer enn maling
Jeg skjønner at dette malingsprosjektet ikke fortsatte. Her bør det vel vurderes å skifte ut... kanskje hele veggen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-07-31 11:13:37
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-07-31 11:42:06
    Versjon #3
Utstyr
  • Sony alpha 300
  • Sigma DG macro 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_478888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

Gammal velbrukt kultur ser det ut til. Malingsprosjektet som du kaller det var kanskje et forsøk på å ungå at også den veggen skulle ende opp som den andre vi ser her. Gode detaljer spesielt i løvverket til høyre som viser at du har hatt et godt tak i Sharpen-spaken denne gang - noe jeg ikke har noe imot. Personlig ville jeg nok fulgt opp med litt kontrast og fargemetting. Muligens også en ørliten lysdemping. Min vane tro tar jeg også med noen andre småting som jeg ville gjort noe med og starter med at jeg ville klonet bort bjørkeløvet som kommer ned fra øvre ramme litt til venstre for ungbjørka i høyre bildekant. Deretter ville jeg gått videre mot venstre og tatt en liten tupp som stikker ned fra oven rett til venstre for den nymalte veggen. Den siste lille pirken befinner seg ute i venstre bildekant der jeg ser et bittlite hull eller hva det er rett nedenfor det nederste bordet av tre avkappede sådanne. Bare småting disse tre siste, men det er sånt som kan høyne et bilde en ørliten tanke. Jeg liker slike bilder som dette - har sjøl en serie på 72 bilder fra gamle gårder hvorav noen nokså forfalne og håper på å få flere etterhvert.

Roar
Solvår B.

Takk for konstruktiv kritikk, Roar! Nyttig og lærerikt. Jeg synes jeg hadde tatt i når det gjelder farge på originalversjonen, men ser at det er fint med mer. Jeg legger ut en ny versjon. Småpirket er nyttige påminnelser. Jeg klarer ikke å se alle detaljer når jeg har jobbet en stund med et bilde.
: ) Solvår
Roar K.

Forsøk en ørliten demping av lyset også og se hva du selv synes da.

Roar
Solvår B.

Jeg prøver igjen. Kanskje jeg har dempet det litt mye? Blir litt usikker, men jeg ser at V2 er litt lys. Det skulle jeg selvfølgelig sett med en gang.
Jeg hadde ikke trodd at dette bildet skulle være så utfordrende. Det er kjekt å lære. Fint at du føler opp, Roar.
: ) Solvår
Roar K.

V3 forsåvidt OK, men forsøk å jobbe med en kombinasjon av brightness og contrast når du demper lyset ellers kan det bli noe tammere enn det kunne blitt. Prøve og feileX antall ganger er vel kanskje løsningen.

Roar
Solvår B.

Jeg skal fortsette å jobbe med bildet, men nå trenger jeg en pause. Bedre å se på bildet med friske øyen en annen dag.
Solvår
Inger Anne Maritsdotter V.

Her ligg det mykje nostalgi og historie.
Bygningen må nok vølast skikkeleg før den får eit nytt strøk maling. Eg har sansen for slike gamle nedfalls rønner, dei har sin sjarm, og det hadde denne også.
Det er mange interessante detaljer å studere her.

Mvh Inger Anne
elin a.

Men du verden så fotogent.
Et vakkert og nostalgiskt bilde.
elin
Solvår B.

Tusen takk Inger Anne og Elin!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu