Silandflukt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_478939} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roger Å.

Utrolig skarpt og fint fluktbilde av silanda. Hvis vingespissene hadde vært mer uskarpe ville farten kanskje kommet bedre fram.
mvh Roger
Odd Chr. K.

Hei Roger. Enig i at dette ble et "Stillbilde" av anda. For kort lukkertid (1/2500sek) til å få fram farta på disse endene.
Mvh
Odd
Bjørn T.

Nært og flott av silanda på tur. Fine farger og fint utsnitt. Mvh Bjørn
Harald N.

Flott fluktbilete av anda, skarp med klat mønster i fjøra.

Mv Harald
Duy P.

Uskarpe vingene vil aldri gitt så skarpt bilde.Disse har jo enormt fart
Jeg synes dette er et flott fluktbilde av silanden. Godt utført.

mvh duy
Truls L.

Dette var et utrolig skarpt og flott bilde av silanda i flukt. Ikke lett å få et godt fluktbilde av silanda pga farten, men syns du har klart det meget bra her :)

Truls
Vegard L.

Dette skal du være fornøyd med. Skarpheten er god. Hodet virker litt soft, men om mer usm hjelper vet jeg ikke. Ser ut til å være litt grønstikk i bildet ...??
Vegard
Odd Chr. K.

Beklager at det ble en sen takk til de siste kommentarer, men har vært på reisefot det siste døgnet. Å fotografere høyhastighetsfugler er både gøy og utfordrende. De beste resultatene har jeg fått ved postering langs trekkruter. Bruker 7D og er imponert over AF hastighet og presisjon på dette kamera. Prøver å feste fokus på ca 75-100m. Minst fokusjag får jeg med utvidet spot AF punkt. De beste bildene får jeg på 5-15m avstand med 400mm som lar seg håndtere håndholdt. Med høy hastighet og korte hold klarer ihvertfall ikke jeg å bruke stativ eller monopod...
Og til Vegard; Du har helt rett i at hodet nok er litt soft. Mulig at også fargene er litt "off", men det er i tilfelle utilsiktet og et arbeidsuhell...
Mvh
Odd
Ottar P.

Nært og flott av silanda i svevet.
Fine farger og fint utsnitt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu