Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Solvår B.

Det er vakkert, men jeg er ikke helt fortrolig med kompen. Litt mye svart, litt for midtstilt. Jeg ville beskåret mye nede og en god del til høyre. Da ville jeg fokusert mer på den vakre himmelen og fjellet som stiger opp av vannet.
: ) Solvår
Harald N.
+1
Vakkert, litt mykje svart, men det er til å leve med.
Mvh Harald
Thorbjørn R.

Mange takk for kommentarene.

Selv synes jeg det mørke fungerer bra som innramming - og midtstilling var intensjonen her. Men jeg setter pris på synspunktene deres, det er jo derfor jeg legger ut bilder.

Mvh Thorbjørn
Roger H.

De to fjellrabbene som danner en V leder blikket innover og mot hovedelementet i bildet. Fin avstand mellom det nesten helt sorte og bakgrunnen.
Fred S.

Kitsch, men kitsch i positiv betydning, jeg liker både motiv og farger. Jeg har lite til overs for knallrøde solnedganger, men denne rosa-orange fargen du viser fram her er absolutt spiselig.
Er enig med deg i at de mørke fjellsilhuettene fungerer som "ramme". Nesten-symmetrien denne silhuetten danner gjør det hele litt stilisert, og får meg til å tenke på et slags emblem/varemerke/foreningssymbol, f.eks.til en lokal turforening/rteiselivsforening. Ville imidlertid til slikt bruk kuttet på¨begge sider, i retning et kvadratisk format.

vh fred
Esben U.

Pent dette. Håja? Lurer litt på kompen da. Fungerer midtstilt, men da må den også være midtstilt. Ellers en tanke til venstre etter min smak. Godt skutt.
Thorbjørn R.

Takk for ytterligere kommentarer. Det er Vengsøya vi ser her, bildet er tatt fra Rekvikeidet.

Ja, skal det være midstilt, så må det være midstilt - og ikke nesten. Enig i det. Et noe tettere utsnitt kan også vurderes.

Mvh Thorbjørn
Jon K. L.

Synes formatet fungerer fint i og med at den borterste toppen og den hitterste bunnen ikke står rett overfor hverandre. Godt sett og flotte farger.

Jon K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu