Nok en blåveis....
Endelig kan vi i Gudbrandsdalen slå følge med dere som har vist slike blomster i noen uker allerede...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-04-19 17:42:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D100
  • Tamron 90mm m/omvendt 50 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMakroobjektivet fokusert på nærgrense. Omvendt 50 mm utenpå der igjen gir god forstørrelse.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen G.

Lekkert blomsterbilde. Liker godt vinkelen og aller best synes jeg versjon 2 kom ut. Kunne kanskje tenkt meg et vertikalt snitt; snitt midt på kronbladet til høyre. Det røde nede til venstre kunne med hell vært fjernet.

eg
Steinulf L.

Foretrekker nok versjon# 2. Flott bilde. Fortsatt God Påske i dalen!
Tom E. F.

Nydelig makro av vakker vårblomst! Enig i at #2 er best.
mvh Tom
Tom A. T.

Fint bilde med tett og godt utsnitt. Enig i at v2 er den beste. Den mørke bakgrunnen rendyrker motivet på en behagelig og effektiv måte.
Sol og varme de siste dagene har virkelig fått fart på våren ;o)..
mvh Tom T
Elisabeth W.

Svak for blomster på svært nært hold, og svak for blåveis klikket jeg meg raskt inn på dette bildet. EVG nevnte det røde nederst til venstre, og jeg kunne også godt unnvære det, men ellers ingen klager!
Når det gjelder de to versjonene går jeg mot strømmen og holder på den første. Jeg ser at den mørke bakgrunnen på v2 får motivet til å tre tydelig frem, men det lyse og luftige ved v1 gjør den allikevel til min favoritt.
Litt tidlig på kvelden i dag skulle jeg ut og fotografere blåveis som jeg hadde funnet da jeg jogget en tur, men det viste seg å måtte utsettes. Jeg hadde vært så opptatt med å lade mine egne batterier, at jeg hadde glemt å lade batteriet til kameraet. Nytt forsøk i morgen!

-- Elisabeth
Hans-Einar O.

Nært og delikat macrobilde. Ser at dere har hatt varme og fine dager i det siste. Likte også v#2 best, hvor blomsten står litt mer fram fra bakgrunnen.
mvh Hans
Avsluttet .

Veldig bra, blåveisen er fin
Ole N. S.

Friskt og flott! Det røde partiet og den mørke ''flekken'' ytters på det ene kronbladet får meg automatisk til å rette blikket på støvbærerene og den gjentagende bakgrunnen som jeg synes gjør mye av dette bildet, men bildet blir litt ''tyngre''. Dette bildet ville vært veldig friskt og kjølig uten det røde nede til venstre, men hovedmotivet ville kansje ''ta litt lenger tid'' og oppdage, men personlig ville jeg kansje foretrukket det. Liker V1 best.

Jeg synes bildet er feiende flott og det røde partiet var kansje umulig og gjøre mindre dominant, så da lager man bildet slik det er mener jeg. Redigering av naturen er en uting!
Elisabeth H. N.

Go' aften ''alle blåveiser''. For min del synes jeg versj 2 er best da blomsten kommer mer til rette. Flott makrobilde, gleder meg til å få se flere.
Elisabeth
Avsluttet .

versj 1 var best syntes jeg...her var bildet mer sart og delikat...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu