Har du sett den Gjendin-eggen noen gang....?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480257} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ann F.

Bra!
Har vært der og sett stykket selv, hvordan i all verden klarte du å få den vinkelen og det tette utsnittet?
Men jeg ville rettet opp vannlinjen på Golåvannet og heller latt stolpen bli skjev - eller alternativt beskåret der det sorte slutter - enda mer surrealistisk uttrykk på Dennis "Peer" Storhøi.
Kanskje

Mvh Ann
Fred S.

Hei Ann: Endelig noen som klarte å trenge seg gjennom jungelen av spurver, fluer,åmer og sommerfugler, for så å finne bildet mitt ! Jeg synes nemlig også at det er bra, innmari bra, i all beskjedenhet....
Vinkel og utsnitt ? Utrolig flaks, kort og godt: Ringte fra Namdalen for å bestille billetter til lørdagsforestillingen nesten på impuls; alt utsolgt. selvsagt. Men; sa de, "vi har noen sponsorbilletter som ikke ser ut til å bli avhentet, du kan få to av dem. Dermed havnet vi på rad fire, område B, rett foran det meste.

Den andre "utroligheten" er et kamera jeg kjøpte like før vi dro, en liten kompakt sak fra Sony, med 10 x zoom. Ser ut til å være litt av et funn.

Takk for kommentar; det mest drastiske kuttforslaget ditt er interessant, uansett synes jeg uttrykket til Storhøi er ubetalelig,

fred
Hans-Jørgen H.

Hallo Fred!
Moro å se!
Meget uttrykksfullt og levende.
Skulle gjerne ha vøri der ja.
Stor skuespillerkunst og du knipsa i rett øyeblikk her.
Intresant det du skriver om den lille sonysaken. Er på utkikk etter noe slkt selv. Hva er betegnelsen på apparatet?
Hans-Jørgen.
Fred S.

Hei, og takk for kommentar.
Mht kameraet jeg brukte, så kan jeg faktisk nevne to modeller fra Sony, begge ganske nye (vår/sommer 2010) Det jeg har er en DSC-H55, 14,1 mp. Hendig, og et par interessante finneser, bl.a. en panorama-effekt der kameraet selv "syr" sammen panoramabilder.
Sønnen har et som ligner mye, med de samme finessene,samme zoom ( 10x, 25-250), men med "bare" 10,2, mp. Sony DSC-HX5V
Selv om jeg er fornøyd med mitt, har jeg en mistanke om at det andre er enda bedre. Det er uansett litt dyrere enn mitt; 2669 på el-kjøp.
Mitt er 3-400kr. billigere.

vh fred s
Lars Ivarson F.

Tja..har eg det? Sett Gjendinegga? Har desse? Når eg ser dette blinkskotet, den rabiate Per og den trøytte Mor Åse, spør eg meg om kor lenge Henrik klarer å halde oss for narr..Få fram tankar og kjensler som slettes ikkje er meint å vere der :-))Bukketrikset. For kikar me noggrant etter, er det oppvasken Mor Åse ser for seg der ho spelar med.Bukk fra oven, bukk fra unden. Oppvasken i samme stunden..
Fred S.

He,he... ja du er sunnmøring , du; lett ironisk humorist med ordet i sin makt. Hadde du hatt et annet etternavn ville jeg ha sagt at som "Ivarson" måtte du ha vært etterkommer av Ivar Grimstad; han virket vel i Ørsta mesteparten av sitt liv.
I alle fall, takk for morsom blitz-tolkning av Peer Gynt, om enn litt ufullstendig så i alle fall underholdende.

vh fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu