Fra flyplassen i Izmir, Tyrkia.
Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger155
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Knut Georg F.
Det ser ut som om jenta svever en teknologisk ørken av jern og betong. Fin romfølelse som forsterkes av den ellers lite sjarmerende grå flaten i venstre kant. Et bilde med flukt i.
Mvh Knut
Erik J.
Utrolig sarte og fine speilinger av rimelig harde materialer gjør sterkt inntrykk på meg. Jeg syns noe av det drømmende og uvirkelige, som jeg ser som verdifullt i dette bildet, blir svekket av litt for tydelige tegninger i venstre og øvre bildekant. Dessuten ville jeg helst ikke vite at dette var fra en flyplass i Tyrkia, det forstyrrer det innhold jeg legger inn. Men jeg likte bildet svært godt, fin tegning med lys.
S. N.
Jeg liker også dette bildet, av samme grunner som nevnt overfor, med den lette flukten mot den harde betongen og de sterile omgivelsene. Fine sjatteringer av grått, spesielt det lyse feltet bak med tegninger. Litt usikker på om du som vanligvis er så stødig har truffet optimalt med komposisjonen? Opplever den litt ufullendt, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hvorfor. Kanskje mye tak? Nei, dette er høyttekning. Uansett et fint lite øyeblikk. Silje
Fred S.
Enkel og stilig liten lek med speilinger, og også litt artig at du har dette på flyplassen, av alle steder. Fant du ikke andre motiver i Tyrkia ?

De over snakker om å sveve, lett flukt, drømmende. Jeg ser det ikke helt på samme måten. Riktignok innbyr omgivelsene, som er en sær blanding av florlett og intimt lys og harde linjer og kanter ( vel. søylene er forresten avrundet...)til drømmeaktige refleksjoner, men ansiktet til jenta virker så bestemt og målrettet at jeg opplever ikke henne som svevende, heller springende, kanskje til og med styrtende avgårde for å fortelle noe til noen.

Men det ødelegger ikke den delikate helheten..

vh fred s
Ivan H.
Hei,

"Kalde" omgivelser og et barn, en kontrast som kan kan spille på. Jeg opplever en liten utrygghet i bildet, og ville utfordret det mer. Men antar at dette er tatt i øyeblikket og noe mer måtte dette planlegges. Og da hadde du kanskje ikke fått samme uttrykk.
Jeg skulle ønske det var noe mer interessant i speilingen til venstre, noe som kunne spille mer på det med utrygghet.

Ellers kan jeg like dette, synes også komposisjonen sitter bra.

.Ivan
Stig Børre E.
Takk for kommentarer!
Enig i at følgeteksten kunne vært droppet. Bildet er nok bedre uten.
Silje: Enig i at kompen ikke er helt i boks - har forsøkt diverse beskjæringer, men jeg finner ingen løsning. Det nærmeste jeg kommer en forbedring er å kutte vekk veggen til venstre - men da blir det et mye "lystigere" bilde.
Fred: Masse motiver i Tyrkia - jeg var ikke like ivrig på fotofronten pga intens varme. Havnet i chartermodus ved bassengkanten siste uka...
Ivan: Dette er et snapshot ja. Skulle gjerne "jobbet" litt mere med det på stedet. Lyset var veldig spesielt og de blanke flatene ga fine refleksjoner.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu