Fjellheimen i Moskenes.
Her er jeg på fjelltur i Moskenes i Lofoten. For kjente i områdete er jeg oppe ved Fjerdedalsvannet og like vest for Monkan. Den kjente turisthytta Munkebu er jeg like under som ligger ved vannet ovenfor. Helt nede ved sjøen øyner vi Sørvågen. Et landskapsbilde er jo å foretrekke i liggende format og noe de fleste bildene er i som regel. Dette motivet er fra samme plass som mitt forrige bilde med en litt annet standpunkt. Unntak finnes og mener dette motivet står seg godt i høydeformat.
Utstyr
  • Nikon Nikon D700
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Sverre E.

Her Roger.
Stående landskap er helt greit. Og dette landskapet kan man se lenge på. Sørvågen er en pærle. Hoppet over denne elven hundre meter lenger opp for snart to uker siden, etter et forsøk på å bestige Støvla. Ser at jeg burde tatt turen ned der elven bikket over kanten, men det satt en fotograf der... så jeg ville ikke forstyrre.

Skal se igjennom dine andre bilder fra området.
Mvh
Sverre E
Roger K.

Takker Sverre for hyggelig kommentar. Jeg var her oppe for ca to uker siden. Den ene dagen hadde jeg dette været og neste dag hang tåka. Kanskje våre veier krysset hverandre når jeg ser på tidspunktet ditt.
Roger
sten l.

Kjempestart på bildet med fossen som liksom starter det fantastiske livet gjennom hele bildet. Fint utsnitt med en fin horisont. Kunne kansje kuttet det litt i toppen da det ikke skjer så mye der allikevel?

Mvh Sten L
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker godt bildekomp. her og vil ikkje kutte vekk noe. Fin balanse og et godt eksponert bilde frå ein svært så idyllisk naturperle i dine nærtrakter.
Mvh Inger Anne
Roger K.

Hei og takker for hyggelige kommentarer til bilde sten og Inger Anne. Det er ikke mye å forholde seg til i den himmelen, men gir også et helhetsinntrykk til motivet. Det var heller ikke noe vesentlig mere å ta med seg i front og valg av inndeling ble derfor slik. Storkoser meg når jeg får brukt noen timer i denne fjellheimen vest i Lofoten, Inger Anne. Sterkt å anbefale et stopp her å ta seg en vandring ut i marka.
Roger
Fred S.

Ikke ulikt det forrige, Roger, men her kommer fossafallet til sin rett. Ser ut som en kan få seg en forfriskende dusj der en varm sommerdag. Håper dere har hatt noen av det slaget i sommer.

Forlokkende bilde.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Det er nesten slemt gjort mot meg selv å se slike bilder... -Dette forsterker jo ikke tur- og Lofotsavnet mindre akkurat! Jeg husker du anbefalte meg Munkebu da jeg flytta til Kabelvåg, men det ble desverre aldri noen tur dit. Det ser jo nydelig ut.

Nr det gjelder bildet, så er det et helt greit og fint fjellbilde. Det har ikke noe spektakulært, det er fint komponert, og fossen gjør seg. Jeg har ingen innvendinger på det, og det virker i og med at det trigger savnet.

Hilsen Ingebjørg
Roger K.

Takker Fred og Ingebjørg for kommentarer til bilde. Ja du gikk glipp av mye flott natur der, Ingebjørg. Det er aldri forsent og turen kan da gjentas, regna jeg med.
Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu