Far og datter
Tatt under "primitive" forhold. Hva gjør man når stua er liten og alle vegger er dekket av ting og tang. Da må man bruke fantasien. Bakgrunnen er et stort mørkeblått frottelaken som er strukket over hylleseksjonen. Stolen som er brukt har faren laget. :)
Jeg ser noen svakheter, men det var det beste jeg fikk til denne gang. Liker selv toneomfanget. Hva sier dere?
Bildet inngår i albumet Personligheter - Både små og store jeg kjenner godt og derfor har mot til å feste på brikken.
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon AF-S VR-Nikkor 70-200mm 1:2.8G
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTo blitser bak paraplyer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Hei! Jeg syns du har løst oppgaven på en utmerket måte! Teknisk godt med fin lyssetting. Kledelig i sv/hv. Jeg syns det er et pluss at ingen av modellene ser rett i kamera.

God helg fra Inger-Lise:)
Andreas K.

Er det galt å vise omgivelsene hvor bildet er tatt da? Må man alltid ha en jevn ensfarget bakgrunn? Mer spennende å bruke vinduer, naturlig lys og lysspill som blir skapt i rom og naturlige omgivelser... eller stemningen et rom med masse rart i skaper.

Når det gjelder komposisjon, er det ikke litt en uskreven regel som sier at man "ikke burde" croppe/cutte i ledd?

Hvorfor har du valgt å ha faren i bar overkropp?

Personlig synes jeg uttrykket i ansiktet til faren du har fanget er dødt. Det mangler følelse og glød. Jeg savner også en interaksjon mellom far og datter. Kanskje det hadde vært bedre om faren ga et kjærlig blikk ned mot datteren sin?
Grete F.

Nydelig baby da:)Å ta bilder av fedre i bar overkropp med sine barn er en gjenganger.I dette tilfellet funker det ikke helt for meg heller. Faren ser noe anstrengt ut der han sitter og heller noe stivt mot høyre og det hele virker litt unaturlig for meg. Jeg er også enig i Kallstad ovenfor at utrykket hans mangler noe glød. Savner også mere kontakt mellom far og barn.At du har valgt en ensfarget bakgrunn derimot, det synes jeg er fint. Det fremhever jo de det handler om.

Mvh Grete

Ingrid Milly L.

Jeg synes at bildet er både skarpt og med fint lys og farger! Fin bakgrunn er det også, og babyen er den som synes best om situasjon, ser det ut til for meg!Det er få personer som elsker å bli fotografert på oppstilling, har jeg erfart, og det er kanskje det som preger den "farsperson" som sitter tilsynelatende litt "beklemt" i stolen?
Jørn K.

Personlig og flott bilde av stolt far i fin stol med søt datter på armen!

Fotohilsen
Jørn.
Venche J.

Tusen takk for kommentarer og tilbakemeldinger dere.
Jeg har jo sett svakhetene som nevnes, men ville sjekke med dere. Jeg lurte veldig på å croppe like under tærne til Emilie.
Andreas, du ville nok ikke sett alt "rotet" rundt far og datter. Bar overkropp var ikke mitt valg, men et ønske fra moren. :)
At det ikke ble mer kontakt skyldes nok min uerfarenhet med slike bilder, men man må jo forsøke, og på denne typen bilder er det mitt første forsøk.
Ingrid Milly, du har rett, men hadde jeg vært mer erfaren hadde jeg nok kunne instruert bedre, og pratet situsasjonen "i havn".
Jørn, moren ble veldig fornøyd. :)
MEN, jeg har et bilde til som kanskje faller bedre i smak?
Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu