Playing in the Park
Utstyr
  • Hasselblad XPan
  • 45 mm f/4
  • Blenderf/16
  • Lukker2s
  • FilmtypeFuji RVP
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Erlend K.
Et interessant bilde med mye bevegelse, kanskje litt for mye. Interessen i bildet beveger seg fra kameraet til aktiviteten til venstre i bildet, men stopper ikke der. Bildet får tankene mine til å arbeide.

Hadde vært spennende dersom trestammene hadde vært skarpe, og skapt et slags ''anker'' i bildeflaten. Dette kunne skapt en spennende kontrast i bildet, spesielt med tanke på grønnfargen på stammene.

Persepsjonen av bildet tok litt tid, noe som i seg selv er interessant. Her får tankene fritt og nødvendig spillerom.

Et spennende bilde !
Tom Ståle E.
Her tror jeg en ''speilvending'' hadde gjort det bedre å lese bildet. Forøvrig er det noe deilig gjennkjennende med situasjonen for oss som liker å ta bilder.
Birna R.
TSE: husk at ca 25% er kjevhendte. For oss er dette den ''naturlige'' måten å lese et bilde på ...

EK: XPan har ingen mulighet for dobbelteksponering - det ble å gjøre et valg mellom tilsiktet uskarphet og ønsket skarphet. Kjørte noen testfilmer først dagen i forveien (før modellen ble utkommandert) for å finne ''det gyldne snitt'' mellom disse to uforenlige behovene.

Bildet er forøvrig nr 3 i en serie på 4.
Geir Joar H.
Dette bildet får jeg svært lite ut av. Ser noe som er i bevegelse, men hva? Ville vært bedre om ihvertfall noe var skarpt.
Torbjørn V.
Jeg fikk litt sansen for dette bildet!

:-)
Carsten A.
Det er vel meg som er treg, men billedelementet til venstre fikk jeg først tak i ved annen eller tredje gangs betraktning. Om det er årsaken til at min ''synsing'' ikke faller ut til fordel for bildet vet jeg ikke, men sånn er det. Men toneforløpet her er selvsagt 100% førsteklasses.
MVH CA
Jens L.
Hvorfor har du valgt engelsk tittel på dette bildet?Gir det en effekt?:-)
Birna R.
JEL: fordi bildet allerede er publisert på web (eng.språklig side) med den tittelen, og da beholder jeg originaltittelen grunnet søkemotorer etc. Mer komplisert er det ikke. Dette gjelder forøvrig alle bilder jeg har lagt ut på fotoDotNO før.

Jeg tror ellers ikke tittelen har *veldig* mye å si for bildet, og som sagt, engelsk tittel bruker jeg bare hvor det er best (av grunner jeg nettopp har redegjort for). Selvfølgelig blir ikke bildet bedre med engelsk tittel!
Jens L.
BR,enig i at tittelen neppe har veldig mye å si,men på den annen side kan en god tittel forsterke opplevelsen av bildet,derfor mitt spm...MVH
Robert D.
Først syntes jeg at uskarpheten virket umotivert og at den ikke tilføyde bildet noe, men nå er jeg ikke så sikker lenger. For meg er det hvorvidt et bilde formidler/skaper en stemning som avgjør om det er bra eller ikke. Ved gjentatte betraktninger har det vokst frem en uhyggelig stemning i dette bildet. En ensom person som desperat lager snøengler og gir sterke edderkoppassosiasjoner, overvåket av kun et kamera. Det får meg til å lure på hva som skjer og hvorfor... Jeg tror nå kanskje at mystikken hadde blitt fjernet hvis bildet hadde vært helt skarpt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu