Retning Mekka
Selv om jeg fikk litt kjeft for min undertekst til mitt forrige bilde så tar jeg sjansen på å rable ned litt tekst idag også. Tittelen er ikke støtende ment, men det var det første som falt meg inn da jeg tok bildet. Ment som humor - platt eller ikke - det får være opp til den enkelte. Kjeft mottas med litt rakere rygg enn ærfuglparet på bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Odd A.

Flott positur på ærfuglparret. Antar det er fjørstellet som er på gang, men det kan jo være at de er i gang med bønnen slik som tittlen antyder. Skarpt og fint med flotte farger og fine detaljer.
Godt fanga.
Mvh
Odd
jarl kjetil j.

Ingen kjeft å få fra meg, Fint komponert av det fjærpussende parret. God skarphet og fine farger.

jarl kjetil
Duy P.

Hei Odd C!
Ingen kjeft fra meg heller. Det er nok best å være litt forsiktig, du vet det er ikke noe å spøke med....
Anyway, flott positur av ærfuglen paret med fine farger.

mvh duy
Harald N.

Flott at ærbødige ærfuglar.
Ærbødigst harald
Odd Chr. K.

Takker for kommentarer. Det er et godt råd du gir, Duy. Det smarteste er nok å ligge litt lavt i terrenget, men kanskje litt grått og kjedelig i lengden...??? Vet at dette er et litt kontroversielt tema å spøke med, men satser på at takhøyden er stor nok...
Mvh
Odd
Marielle E.

hahaha.. utrolig morsomt bilde og jeg synes tittelen var morsom :)
Roar K.

Ifølge hva tittelen antyder så burde de jo også hatt rævai været. Men det får jo være grenser for hva man skal forlange av et ærfuglpar og ikke minst av fotografen. Tror du holder deg godt innenfor her hva tittelen gjelder for muslimer har også humoristisk sans. Jeg har muslimske venner både i Norge og India og har spurt dem hvorfor de viser Gud ræva når de ber. Har aldri fått annet en smil og latter til svar. Forøvrig flott sett og fanget denne seansen her.

Roar
Odd Chr. K.

Takk også til Marielle og Roar. Av en eller annen grunn så hadde jeg en følelse av at nettopp du, Roar kunne være en av de som eventuelt ville spandere en kommentar. (Positivt ment). Jeg ser jo at du er en mann som har levd lenge nok til å kunne stå rakrygget med solide meninger og ytringer... og det beviste du ganske godt med ditt innspill... Takk!
Mvh
Odd
Bjørn T.

Synkronsvømming kanskje ? Flott av ærfuglene med god skarphet. Liker utsnittet. Bra levert! Mvh Bjørn
Jens Erik J.

Hei!
Morsomt bilde. Skjønner teksten godt. Måtte dra på smilebåndet av Roar sin kommentar. Bildet er skarpt, har fine farver og er godt komponert. Bra med litt humor i hverdagen også:-)
mvh.
Jens Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu