Svane på vei til å bli voksen
Faktisk ikke lett å være sikker på om man har truffet med disse svanene som holder på å skifte både farge og gå fra dun til fjær. Påstår ikke at dette er det perfekte svanebilde. Men det er kanskje det beste jeg med mine kunnskaper og ferdigheter kunne få ut av det. Vær gjerne ærlig og fortell meg hva jeg gjorde feil og skulle gjort isteden. Kan jo nevne at jeg vet det er halo på sidene av nebbet. Men dette så jeg faktisk som naturens lille sleivspark til det elektroniske digitale i og med dråpen på nebbets spiss. Jeg så nemlig i dette tilfellet haloen som rennende ned langs nebbet for å ende opp i dråpen. Har jeg tatt meg uhørte friheter så gi meg bare et tupp der bak som er høyest når jeg peller blåbær hvilket jeg ikke gjør lenger grunnet ryggsmerter.
http://pbase.com/kneppen
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Sigma 150-500m F5-6,3 APO DG OS
  • Brennvidde150mmmm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt for frihånd med avstand 3,8m til hovedmotiv. ISO 100. Bortsett fra brennvidde og fokus er det resterende i exif automatisk fra kamera.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars Ivarson F.

den stygge andungen..ein fugl til ettertanke..i alle fall om me skal tru H.C. Andersen ..og tankane strøymer på :-))
Harald N.

Kosleg bilete av den vesle svana.

Mvh Harald
Erik L.

Denne karen har litt å gå på før skjønnheten kommer tilsyne.
Fint motiv, bølger og ramme, men jeg lurer på om jeg synes du har dratt litt hardt i skaprheten.
mvh. Erik
Roar K.

Vanskelig å bedømme skarpheten her da det er en blanding av dun og begynnende fjær. Jeg forholdt meg til hodet og det ser ikke overskjerpet ut på min skjerm. Det hvite er nok at dener iferd med å skifte farge der også.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu