Moi
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-21 20:28:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Canon EF 50mm f/1,4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
S & L S.
Liker slike bilder. Er blitt mer og mer begeistret for bokeh. Har du brukt objektivet med full åpning? Det kan ofte være greit å blende ned et blendertrinn (f/2.0). Er ikke helt sikker, men tror det kanskje hadde vært finere dersom begge øynene var skarpe. Ellers er dette et spennende snitt og jeg liker bildet. Dersom du har holdt kamera selv så er dette mesterlig utført;)
Marie S.
Hei, tusen takk for kritikk!
Blenderen var på 2, lukkertid 1/250 og 200 ISO. Er enig i at det andre øyet fint kunne vært skarpere, samtidig synes jeg kanskje det bidrar til dybde i bildet slik som det er. Men sånn generelt er jeg litt for lite flink til å blende ned for tida. Sånn blir det vel kanskje for mange den første tida etter at fastoptikk med stor blender har kommet i hus? :) Kameraet sto på stativ, og jeg brukte fjernutløser. Litt vanskelig å få det til å fokusere på øyet og ikke nesa eller andre ting som stikker mer fram, men innimellom går det. Syntes også selv at utsnittet fungerte selv om det kanskje ble for lite med av haka - det er ikke så lett å komponere når man ikke står bak kameraet.
Pål G.
Fint utsnitt, og jeg syntes det funker med kun det ene øyet i fokus. Gir god dybde og fint "spill". Fint blikk, rett i objektivet.

Det eneste som forstyrrer for meg er det enslige hårstrået, som ligger på ditt venstre kinn - langt over det andre håret som stikker ut. Når jeg først så det - så ble jeg grenseløst opptatt av det, om du skjønner hva jeg mener :-)

Men alt i alt ett meget vellykket selvportrett :-)
Marie S.
Takk for kritikk!

Jeg har faktisk fjernet endel av det hårstrået i Photoshop, det gikk helt til halvveis over munnen. Hvorfor jeg ikke tok hele er ikke godt å si, sikkert kombinasjon av latskap og at jeg synes det er litt vanskelig å fjerne sånt på en bra måte. Er enig i at det forstyrrer litt.
Jan Petter J.
Med referanse til kommentaren min til bildet "Hvem er du", synes jeg at lav dybdeskarphet funker bedre på dette bildet. Jeg vet ikke helt om jeg klarer å argumentere for hvorfor jeg synes det, men jeg tror det har noe med at dette bildet ikke inneholder så mye annet enn selve ansiket.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu