Frøken solhatt
Utstyr
  • Nikon D 3000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Fint bilde og fantastiske farger :)
Mvh Ingrid
Hanne S.

Tusen takk! Min favoritt høstblomst, og yndlingsinnsekt på et og samme bilde.
Avsluttet .

Yip,dette likt jag.Fine farger,bra komposition,og en fin bakgrunn.
MVH Torbjørn
Roar K.

Flotte farger og skarpt der det skal være skarpt. Nevner et par ting som du kan ta en titt på. Starter med nedre venstre hjørne der et av kronbladene munner direkte ut i kryset som en skarp linje. Der kunne jeg tenke meg at du ved hjelp av kloning eliminerer det problemet som er litt om ikke mye negativt for perspektivet. Jeg kunne tenkt meg å starte der det hvite begynner og lage en bratt skrå kant ned mot nedre ramme slik at kronbladet ender i en spiss ut på nedre ramme og din turkise bakgrunn dermed dekker den siste biten bort til hjørnet. Til høyre følger kronbladet nedre ramme på en annen måte så der ser jeg ikke samme problem. Hva formatet gjelder så kunne jeg faktisk tenkt meg å kutte 5-6cm oppe slik at du endte opp med et panoramaformat. Hva du selv synes om det kan du finne ut vedå scrolle bildet opp og dekke til oppe. Jeg synes et panoramaformat kler dette bildet, men så var det smaken og baken da. Når det gjelder det omtalte venstre hjørnet så kan jo også det ordnes med et ørlite kutt nede. Scroll ned og dekk til så det hvite til venstre forsvinner så ser du sjøl. Et bilde har alltid mange muligheter hva utsnitt gjelder. Mine forslag er bare nettopp det så du selv kan ta en titt på hvilke muligheter som finnes i bildet.

Roar
Hanne S.

Tusen takk for flotte ideer, Roar. det er godt å få hjelp til å se hva som kan forbedres, og dine forslag var fine, og godt forklart. Tusen takk skal du ha!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu