Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Inger-Lise S.
Et fint motiv med kledelige siluetter. God utnyttelse av bildeflaten.
Jeg er litt usikker på de to figurene nede til venstre, men samtidig skaper de spenning i bildet.
Hilsen Inger-Lise
Wilko J.
Et veldig anderledes dykkebilde. Nederst til venstre er kanskje luftbobler fra en annen dykker? Jeg tror at jeg hadde tatt det vekk.

Jeg likte dette og kunne hatt det på veggen.

Mvh Wilko
Hans Olav S.
Ved første øyekast så jeg en mann som fløy i luften over en flokk fugler, men så er det visst fisker og en dykker.

God komp og velbalansert. Minimalistisk.
Stiller meg bak Wilko angående de boblene nede i venstre hjørne. Tror bildet blir "renere" med bare de to fiskene og dykkeren. Less is more.

Mvh
Hans Olav
ketil g.
Hei og goddag alle fiskene mine! Hva skal vi finne på i dag da?
Forøvrig henger bildet godt sammen med seg selv.
Ingenting å peke på her.

ketil
Odd E. k.
Du store alpakka Tove....
Tror du ikke drivdalsgubben hadde en flott oppvisning i Bergen havnebasseng i dag, da han ankom fra storhavet etter mye feilnavigering. Dette til stor forskrekkelse og avmakt for naturforvaltningen som ikke vil ha løvefiskene inn i norsk fauna. Nå har gubben dressert de på overfarten, slik at de følger hans vilje. Se bare på bildet, her lystrer de hans bevegelser og følger etter han til stor forbauselse og applaus fra den store hærskaren av folk som hadde møtt opp på brygga. Hvor skal dette ende. Vil han greie å slippe ut fiskene i drivdalshølene før vinteren setter inn. Vil lensmannen greie å fange han i fiskenettet som er spent opp i Drivdalen. Mulig forvaltningen må bruke bedøvelsespil på han, hvis det biter på denne skinnskrotten..Ja, alt dette vil tiden vise!!!

Makan til bilde Tove...

Mvh

Odd E.
Håvard F.
Merkelig bilde. Jeg også så først en mann som svever i lufta og har fugler rundt seg. Spennende behandlet. Får en til å stoppe opp.
mvh
Håvard
Espen S.
Spennende og annerledes motiv som gjør meg nysgjerring. Jeg ser en fisketemmer med sine tamfisk - en ny form for akvakultur? Er enig i dem som vil fjerne "luftboblene" nede i venstre hjørne. De distraherer. Å fjerne dem vil rendyrke den stramme grafiske formen. Forøvrig synes jeg komposisjonen balanserer bra.

mvh
Espen Seierstad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu