Morgendugg
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-09-03 10:01:24
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.

Her får jeg faktisk litt følelse av både dugg og meldugg på dette. Fine farger for en fargegærning som meg dette. For perspektivets del ville jeg tatt et lite kutt nede slik at den vesle hadde gått ut på nedre ramme framfor å dure rett ut i krysset. Da hadde du fått litt mer spenning i perspektivet. Langs høyre ramme fra akset og ned til hjørnet har du et mørkere element som jeg ville klonet eller rett og slett kuttet innenfor. Jadda, jadda - jeg veit jeg er pirkete nå, men det er jo alltid author som har styringsretten og står fritt til å overse mine forslag.

Roar
Solvår B.

Takk for konstruktiv kritikk, Roar. Jeg legger ut en ny versjon med dine kuttforslag.
: ) Solvår
Erik L.

Du gyver løs på vanskelige ting. Dette er et fint motiv, men vanskelig å løse godt. Du har fanget de 1000 dråpene på en fin måte, men det blir så mange av dem og så mye høylys i bakgrunnen at de funklende dråpene drukner. Ser liksom ikke skogen for bare trær, hvis du skjønner hva jeg mener.
Kanskje skulle det bare vært 1 strå for å gjøre det mer oversiktlig, eller kanskje skulle hele strået til høyre vært med.
Har mange forsøk på slikt selv, men ingen gode.
Morgendugg er likevel flott, så løp ut igjen og fang mere!
mvh. Erik
Solvår B.

Takk skal du ha Erik!
Det er ikke første gang jeg har hoppet uti det og feilet. Sånn er jeg. Hadde jo vært kjekt å lykkes hver gang, men jeg håper jeg lærer av fadesene. Dråper i hytt og pine...jeg tror jeg lar andre ta seg av den saken en god stund.
: ) Solvår
Wenche J.

Solvåg, du må ikke stoppe med dette, det er jo så vakkert. Naturen gir og gir og det er bare å forsyne seg. Fargekombinasjonen i gresset og i dråpene er fantastiske ....nesten alle regnbuens farger når man ser godt etter. Liker kuttforslaget:):):)
Mvh Wenche
Solvår B.

Jeg klarer ikke å stoppe å ta bilder, men noen motiv kan jeg nok overlate til andre. Tusen takk for oppmuntringen, Wenche! Spontanitet, begeistring og nøktern dømmekraft går ikke alltid hånd-i-hånd. Kanskje det er bra iblant, kanskje det er en nedtur for flere enn meg iblant...det er vel slik livet er.
: ) Solvår
Avsluttet .

Utroligt flott Solvår,og kuttførslaget er kjempe.
Enig m Wenche om fargena,all regnbuens farger her,og dråpan er nydelige.
MVH Torbjørn
Avsluttet .

Det første som slo meg, hvorfor kutter du strået i høyresiden. Hadde det ikke blitt mye penere om hele strået var med?
Kanskje du følte at motivet ble for lite da? Men, Solvår, det skal du ha, du står på fra morgen til kveld, og jeg synes at du rent teknisk igjen lykkes. Jeg klarer fint å skille forgrunn (motivet) mot bakgrunnen. Så ikke helt enig med Erik om det.

Det er jo et flott motiv, men du kutter motivet, er vel minuset her..
mvh arild
Solvår B.

Tusen takk Torbjørn og Arild!
Jeg kuttet strået fordi den ytterste delen ble veldig uskarp.
Nå har jeg prøvd et slikt motiv også.
Ja, Arild, jeg bruker mye tid på foto. Det er så kjekt. Så lenge jeg klarer å komme meg opp av grøftekantene, er det å ha det kjekt et effektivt middel for å glemme å fokusere på smertene mine. En "medisin" jeg kan anbefale. :)))
Solvår
Bjørn T.

Flott fargespill du har her! Likte dette! Mvh Bjørn
Solvår B.

Takk skal du ha Bjørn!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu