A Cup of Tea
Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger999
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484714} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (79)
Lars-Anders M.
+3
Du er meget djerv og kreativ. Dette legger man merke til
Meget bra
Mvh
LAM
Wilko J.

Dritt bra Håvard.Linjer, munnen på dame. jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne eller stoppe....å ja. gresset synes jeg kunne ha vært borte eller grå toner..

Bra og ikke minst morsomt synes jeg....stakkers mannen ;-)
Solvår B.

Herrrlighet. Dette er ikke hverdagskost. En illustrasjon fra dronning Victorias tid? Eller sånn som vi kvinner egentlig ønsker å ha det? Her velger jeg å bare stille ?? og ikke svare på noenting.
Men smilet mitt får du fram, Håvard. Kreativt, spesielt, flott!
: ) Solvår
Tove H.

Imponert over de gode ideene du stadig kommer med..og den flotte utførelsen. Liker fargevalget og perspektivet. Spennende fra Victoriatiden. Om jeg skulle finne noe å si ellers..et enda strengere ansikt, kanskje?
Tove
Hans-Jørgen H.

Du store Ballerina!
Ja, at mannen fra Sandefjordi flyter over av kreativitet og utradisjonelle ideer kan ikke engang Mr. bzzzzz oppi Eventyrskogen benekte.
Nå harn til og med begynt å ribbe stuggu for interiør...til Bittes store fortvilelse.
Stilig komp er det absolutt med linjespillet og plasseringa av elementene.
Allikevel synes jeg det virker litt for kunstig og oppsatt. Hadde det enda vært i en gammal, fruktbar og adelig hage, men her på betongen da gutt....
Men trolig ønsker du dette bevisste stilbruddet Håvard..hva vet vel jeg. Får blanda følelser.
God jobb og av aktøran dine.
Åsså denna tjeneren kun tilført Adams drakt..ler meg skakk. For et stilbrudd og overraskelse.
Et bilde som vekker stor oppsikt, men som sikkert får en blanda mottakelse.
For en iderikdom sier nå jeg...
Tyrihilsen.
Wilko J.

Eller er det narbors plenen som er grønner??

Mvh Wilko
Håvard F.

Tusen tusen takk Hans-Jørgen, Tove, Solvår, Wilko og Lars Anders :)
Det er nok kanskje mer barokk/marie antoinette stil enn Victoria...
mvh
Håvard
Svein Ove L.

Du går visst aldri tom for ideer..:) Likte dette godt.. skikkelig fra gammelt av..:) synes igrunn litt synd på den stakkers mannen...
Godt jobber Håvard
Susann B.

Jøss for en utrolig kreativitet og særegen stil. Må alltid se nærmere på bildan dine. Du har virkelig fått frem følelsen av undertrykkelse/ underkastelse her. Halsbåndet på "slaven" var prikken over i`en. Samtidig humoristisk, må le av hele settingen, nesten på kanten... eller helt over...he he utrolig bra!

Susann
Jan Arne E.

Hva er det her? Et fotografi skal skildre nåtiden slik vi ser den, det skal den skildre det vi ser - dette er et set-up som viser en situasjon som fotografen ønsker å formidle uten at raliteten er til stede. Et bilde fra India hvor en sterk kvinne holder familien sammen med sin personlighet og styrke, ja bevares for et bilde det kunne blitt,men dette blir bare patetisk og et arrangert set-up hvor objektet er en overærnært mannspersjon med hundehalsbånd som server en overklassekvinne. Hvor er budskapet, bortsett fra at bildet er bra rent teknisk?
Milos K.

Hi Havard,
Technically Excellent photo , but sorry Havard, better name would be, " A Cup of perverse Tea "
"mvh"
Milos
Håvard F.

Tusen tusen takk for alle tilbakemeldinger. At 2 menn føler bildet ikke gir noe overrasker ikke. Klart det berører...
mvh
Håvard
Martin H.

De diagonale linjene gjør hele greia for min del, gir meg en spesiell interresse følelse rundt hovedmotivet. Kreativt sett er jo dette ganske vilt, på en positiv måte. Disse bildene får en til å tenke og fundere, som jeg regner er meningen og. Dette er kunstnerisk og fremført på en original og særegen måte, er veldig deg og har din signatur på seg. Meget bra Håvard, liker det jeg ser.
Wilko J.

Budskapet er enkelt. Gresset et grønner hos naboer=)

Håvard, Gratuelerer med selvportret =)

Mvh Wilko
Tone A.

Hei Håvard
Dette bildet osar av kjøleg distanse.Og med alle betonghellene med sine gråtonar blir det golde forsterka.Graset ville eg nok ha tona ned, pga at det mjukar opp bildet i kontrast til hellene, rokkokosofaen og den overlegne dama.Ho ensar ikkje den nakne tjenaren som har servert kaffien med sølvkanna.
Her er det verkeleg kontrastar mellom den oppstasa dama og den nakne mannen med halsband. Men det er jo noko absurd med bildet pga at tenarar frå denne tidsepoken ikkje var nakne.Men du har fått fram det audmjuke hos tenaren med sin positur. Ein liten pirk at hovudet på tenaren ligg så nær den markerte diagonalen, og at at hudtonane er litt grøntona mellom det rosatona.
Men elles skarpe detaljar spesielt på dama og flott lys som får fram detaljane på kjolen og brokade sofaen.Gode detaljar også på den lystona parykken og pluss for uttrykket hennar.
God dybde med linjene som dreg bakover og komposisjonen med dama og tenaren på kvar si side.
Her har du verkeleg vore kreativt og får meg til å lura på kvifor mannen er så underdanig og naken.
:) Tone


Tone A.

Skriveleifar i natta: Det er jo te det handlar om her, eg har sett så mykje på bildet at tittelen forsvann i skildringa.
:) Tone
Wenche J.

Meget interessant og severdig og fortellende bilde som formidler stemningen meget bra. Tone sier det meget bra her så jeg henger meg på henne. Jeg venter med spenning på neste bilde:):):)
Mvh Wenche
Håvard F.

Tusen takk for alle tanker og vurderinger på bildet :)
mvh
Håvard
Rune N.

Hmm.
Jeg får ikke helt fot på innhold her.
Avsluttet .

Knallbra.
Helt anderledes enn mye annet og det bare fenger enkelt og greit.
Tone
Liv F. D.

Morsomt komponert Håvard. Liker de det grønne på hver side her, ellers enig med Milos ang. tittel :)

mvh
Liv ")
Line s.
+3
Jeg må bare si at jeg leser tilbakemeldingene over her med stor forudring. Spesielt de to som var så utpreget negativ. Må et bilde være av typen dyp mening,..må det ha et budskap utover at det er fonøyelig? Kunst er så mangt, og den skapes av mange årsaker. For glede, formidle et budskap, sans og synsopplevelse, røre, irritere, provosere, vekke latter, vekke tårer og forargelse, sinne, frustrasjon etc. Noen ganger må man ta et kunstverk for det man faktisk ser,.uten at det MÅ være koorekt ift stiltype!Hvem har sagt og bestemt at et fotografi SKAL skildre nåtiden slik vi ser den? Hvem er vi? Og hvem ser helt likt på nåtiden?SKAL skildre det vi ser???Hva ser vi? Har du med dette utsagnet samme øyne som meg? Patetisk??? Sterk mening og svært lite kontruktiv seriøs kritikk,!Det kommer vel an på øyne som ser og hva man legger i det man ser.?
Jeg ser et morsomt bilde, teknisk nydelig,jeg kan legge mange tolkninger i det, eller jeg kan rett og slett bare se det og kose meg over at noen tørr å gå sine egne veier og publisere kreativ og planlagt kunst! Å pirke er greit, det er vel litt av hensikten med forum og kritikker, men da bør man være saklig og kunstruktiv g ikke komme med egne sannheter som om de skulle være den eneste sannhet!
Veldig morsomt innslag Håvard, gøy å se noe som ikke er hverdagkost, noe annerledes og noe som vekker så sterke forskjellige reaksjoner er jo ekstra kjekt! Syns dog man skal huske å vise respekt selv om man har forskjellig smak,.!!!
Om jeg skulle ønske noe nnereldes her Håvard var det at gresset var borte. det er så flotte stramme linjer og stilrent med betongen at gresset fortyrrer en anelse.
Bravo, veldig stilg komponert, jeg er nesten en smule misunnelig på all den hærlige kreativteten du har;O)

Line;O)
Håvard F.

Tusen tusen takk for alle kommentarer og innspill. Setter stor pris på det :)
mvh
Håvard
Bente R. D.

Dette er kreativ kunst. Du imponerer.

mvh Bente
Per Einar G.

Ja du imponerer mr. Flaatten og dette bilde var en fornøyelse å studere.

Mvh
Per E.
Jane B.

Ojsan! Ingenting å si på kreativiteten i hvert fall! Synes dette ble utrolig artig og spennende bilde! :)

Mvh
Jane
Avsluttet .

Må bare få kommentere at jeg er VELDIG enig med Line!
Håvard, jeg digger bildene dine
Kate
Nils Christian S.

Befriende teatralsk - åpner for mange tolkninger - teknisk fremragende.
Kreativ fotokunst mesterlig utført.
Mvh N.Chr.
Marit O.

Du finner på mye rart du Håvard,du er en bildeskaper!!! :)



Mvh Marit
Trond W.

Dette kan du. Henger meg på all ros her.

Trond
Håvard F.

Tusen takk Trond, Marit, Nils Christian, Kate, Jane, Per Einar og Bente for hyggelige tilbakemeldinger og tanker/vurderinger rundt bildet
mvh
Håvard
Per Morten B.

Glimrende!! Noe mer er det ikke å si!!!
Fred S.
+1
Et kreativt hode har du, ingen tvil om det. Et bilde jeg kanskje først og fremsat vil kalle "burlesk", og et produkt av den litt utemmete fantasien din. Ellers synes jeg bildet bør holdes milevis unna enhver historietolkning, selv om det tydeligvis er fristende å plassere det både i Victoriatiden i England (bomskudd !), og slik du selv gjør, til Ludvig 15 hoff i Frankrike. (Men da var barokken over, Håvard, vi snakker om Rokokko)
I alla fall, selv vil jeg plassere bildet i kategorien "Håvard in Wonderland", der en egentlig kan tillate seg hva som helst, selv om det ikke helt stemmer med historiske fakta, og som sådan funker bildet greit for meg. Riktignok blir dette ikke "kunst" for meg, og skal jeg være ærlig synes jeg lysten og evnen mange på galleriet har til å utbasunere enkelte ting som "kunst" blir litt komisk. Men kreativt og artig er det, og jeg beundrer viljen og evnen din til å arrangere situasjoner. Her må du ha hatt en sabla jobb med å skaffe rekvisitter, ikke minst sofaen frøken Antoinette sitter i, enten den nå er Barokk, Rokokko, eller Ikea.

Ellers må jeg få lov å si til Line Storlid at jeg synes innlegget hennes er destruktivt. Hvorfor er det slik på Bildegalleriet at det ikke tåles at noen kommer med kritiske/negative kommentarer ?
Og hvorfor forlanger en at enhver kritisk kommentar skal underbygges og forklares, når en ikke stiller samme krav til flommen av rosende ( og ofte intetsigende) ord som er det vanlige på galleriet ?

vh fred
Håvard F.

Tusen tusen takk. Barokk, rokokko eller nåtid er uvesentlig. Underlaget(bakgrunn er også feil hvis man skal tenke slik. Det er fra etter 2. verdenskrig, og på en flyplass som Nato gjenskapte da... Så beklager hvis noen tror at jeg har skapt et bilde for riktig tidsalder. Meningen med bildet, som har vært planlagt i lengre tid er ikke tid, eller et bestemt år, men rett og slett en bildeopplevelse...... Så får hver en tolke som en vil :)

Setter stor pris på dine vurderinger Fred, likeså som dine Per Morten
mvh
Håvard
Knut R.

Gøy å se at bildet ditt engasjerer! DET er jo det viktigste av alt! Tenk om du ikke fikk noen som helst kommentarer og bildet ditt gikk inn i glemselen. DET hadde vært kjedelig det!

Man, I like it! Master and slave.

Hva du får dine gode modeller til å gjøre og de syntes nok bare det var gøy det hele!

Veldig bra, Håvard!

mvh Knut
Tommy S.

Hehehe!!
Enda en sprø ide fra deg!!
Vet ikke helt om jeg klarer å få noe mening utav dette. Men et bilde som skiller seg ut er det helt klart.
Fine linjer i bakken.

Tommy S
Karl-Ivar I.

Tøfft, annerledes og kreativt bilde! ;)
Torbjørn P.
+1
Først bildet: jeg liker det rett og slett. Det er nok for meg når jeg skal se på det. Grunnen til at jeg liker det er vel kombinasjonen av den ydmyke mannen og dama som fremstår som ei skikkelig overklassedame.

Artig når kommentarene blir litt freskere enn vanlig. Enkelte synes å mene at bilder må ha en svært dyp mening og være "korrekte" både innholdsmessig og teknisk. For min del er det givende å se bilder, ikke bruke masse tid på svulstige tolkninger.

Inger-Lise S.

Hva du finner på!Ja, det er jo ikke nytt, du har mye fantasi. Kreativt dette. Bildet er uten tvil godt og det skaper følelser. Jeg liker bildet, men ikke situasjonen, om man kan si det slik. Jeg reagerer negativt på den nakne mannens positur framfor den overlegne dama.Fy til begge, men stakkars mann!
Egentlig litt ekkelt...Det får du ta som et kompliment!

Hilsen Inger-Lise
Håvard F.

hehe Takker for alle reaksjoner og kommentarer. Setter stor pris på å høre hvordan bildet oppleves :)
mvh
Håvard
John B.

Ja sånn har de fleste gifte menn det i dag.......
Haha, så galt er vel forhåpentligvis ikke. Stilig og godt laget av en dyktig fotomann...
John B.
Avsluttet .

Kanskje dit kvinnefrigjøringen har kommet...?
Likte kontrasten i tid...fin dybde, flotte modeller, igjen...meget kreativt Håvard!

mvh Ulv
Rita H.

Skikkelig stilig og kreativt bilde, dere må ha hatt det utrolig moro under denne seansen.
Heldig du som har så mange modeller til rådighet;)
Ja, jeg likte det - selv med de grønne partiene :o))
Mvh Rita

Ramona k.

fantastisk som alltid:)som sagt stiller gjerne opp som modell igjen
Harald N.

Dette blir verre og verre Håvard, men vi vil ha endå meir!.

Hch Harald
Line s.

Fred Strømme: Til din kommentar om at innlegget mitt var destruktivt stiller jeg meg totalt uforstående...Kanskje du skal lese innlegget en gang til!? Står ingen ting om at folk ikke kan være negative, derimot står det noe om respekt. Det finnes mange måter å formidle sin mening på, men bruk av ord som patetisk det kaller jeg destruktivt og svært lite saklig! Man legger inn bilder, lærer av positive og negative tilbakemeldinger, begge like viktig. Innlegget mitt handlet om bruk av påstander og sterke ord som var svært lite saklig. Hadde det vart en forummoderator her tviler jeg på om det innlegget hadde blitt publisert uten moderering. Han kunne sagt akkurat det sammme på en mer respektfull måte. Vi er alle mennesker, og legger oss til "hogg" ved å publisere bildene våre så ja vi skal tåle negativ feedback...men jammen er det muligt å være voksen og skrive sakligt!
MVH LIne
Bent S.

Et krativt knall bilde Håvard. Stå på dette kan du :)

vh
Bent
neil robert jones f.

Hei Håvard,
Meget bra bilde.
etter jeg har lest gjennom kommentarer du har fikk med,
jeg har ny tittel forslag,
(A storm in a teacup)
men nokk om det, reint teknisk som vanlig fra deg,
Kunstig og kreativ.
ikke min (cup of tea) men hvis et bilders poenget er til å blir sitt, dette bilde skal bli.
Mvh. neil
Isidoros P.

Utrolig så flott.Elsker det.
Hans-Jørgen H.

Gir meg ende over Håvard...
Synes det er så festlig og spennende å lese alle reaksjonene og kommentarene.
Skal si du får folket med.
Hva blir det neste....
At et fly lander?
Tyrin.
Håvard F.

Hehehe.. At bilde skulle engasjere såpass hadde jeg ingen formening om. Men det er spennende å lese hva alle mener. Bra med ærlige meninger, og setter pris på alle!
mvh
Håvard
Jørn K.

i alle dager. Her hagler det inn med kommentarer, men det er klart det er fortjent! Bildet er annerledes, det engasjerer og det er helt klart et kreativt og godt påfunn.

Fotohilsen
Jørn.
Maria E.

Du og dine ideer Håvard!!!
Du klarer å engasjerer og provoserer ser jeg og det er bra. Det er det som er kunst etter min menning.
Jeg elsker å se dine bilder og venter spent på neste. :)

Maria
Håvard F.

Tusen takk Jørn og Maria for hyggelige tilbakemeldinger. Setter pris på deres syn
mvh
Håvard
Sissel N.

Wooow!!!! <3
elin a.

Du er kreativ til 1000 Håvard og bildet er godt.
Det er utrolig hva du får modellene dine med på.
elin
Hans Olav S.

Wow, det må jeg si. Får assosiasjoner til Rokkoko tiden jeg. Ja for det der er da et Rokokko møbel, som noen andre nevnte. Ikke barokk eller viktoria tiden.

God komposisjon og veldig kreativt. Skal ikke gi meg ut på å tolke det underliggende budskapet.

Mvh
Hans Olav
Håvard F.

Tusen takk Elin, Sissel og Hans Olav.
Aldri transportert en sofa så pent noen gang.... Heldigvis like hel etter endt foto :)
Mvh
Håvard
Jan Erik F.

Sært og annerledes og med sterke kontraster. Synes dette er tøft og ja, burlesk. Guffen stemning i bildet. Kontrastene blir jo ekstra store når han er naken, noe han er ofte ser det ut til. Pass på helsa nå som høsten kommer :)

Bra jobbet!

Jan Erik
Monika Våg L.

Du er bare helt rå, veldig kreativt:)

Mvh Monika
Grete F.

Kunst! Jeg engasjerer meg når jeg ser bildet ditt. Det er kreativt, vakkert,sårt,spennende, abstrakt, håndfast og intelligent. Samtidig representerer det for meg ett hiearki som fortsatt preger verden og forskjellige mennesker på mange vis. Det eneste lille som kunne for meg personlig gjort bildet litt mere vakkert er at jeg savner en litt mere fargekontraster mellom disse to, det gråe mot det fargerike.Jeg elsker sofaen, men hadde den vært rød hadde jeg elsket bildet enda mer.Virkelig godt jobbet!

Mvh Grete
Eva K T.

Morsomt bilde dette her :-) fantsien din er det ikke noe å si på :-)
anders s.

her snakker vi om kulturkræsj med stil:-)
passelig eksentrisk og annerledes bilde som jeg har stor sans for
en litt lavere versjon der en fikk se enda mer av den "endeløse" veien hedde vert interesant
men nå vet jeg jo ikke akkurat hvor lang den endeløs veien er heller:-)
mvh anders
Hjalmar E.

Haha, nå ser man hvor feminismen fører oss henn ;)
Inger Anne Maritsdotter V.

Her er det fritt frem for enhver tolkning, etter hva eg kan lese i de ulike kommentarene:=)

Du er modig og nyskapende, er mine første umiddelbare tanker når eg ser dette bildet. Eg skal ikke påberope meg å plassere det inn i en historisk tidsepoke, den biten får andre ta seg av.

Syns det er en interessant teatralsk stemning her, et bilde som setter fantasien i sving. De diagonale linjene er nevnt, dei er viktig for bildekomposisjonen.

Bra jobba, Håvard!

Mvh Inger Anne
Håvard F.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger og tanker.
Mvh
Håvard
Sif Eva Viola B.

Har vært inne og sett på dette bildet flere ganger og lest kommentarene. Ett bilde som virkelig engasjerer er jo bare helt fantastisk flott . Du har jo virkelig fått til ett bilde som kan kategoriseres som kunst syntes jeg. Jeg liker det selv meget godt og syntes det er en av de mest interresante bildene jeg har sett på lenge. Rett og slett ett bilde man ikke glemmer.

Ha en strålende fredag :-)
Sif
Heidi W.

Nå har du fått så mange tilbakemeldinger på dette at det ble for mye å lese, men ser det er litt spørsmål om tidsepoker her. Det falt meg ikke inn i det hele tatt ( ser jo dama ikke har dagens mote da)men for meg ble dette ånden i lampa - et meget god illustrasjon på dette også. Du er full av ideer og evner å gjennomføre de med glans. Superbra dette, må vel duge for 1x også :)
Håvard F.

Tusen tusen takk

mvh
Håvard
Lill Beate Bru F.

Din kreativitet er bare helt topp:-)
Jeg syns bildet er morsomt og godt komponert:-)
Her settes fantasien virkelig i sving, tankene kan gå i retning av S/M, om man vil... HERSKERINNEN koser seg...men, kanskje er det nettopp det hennes ydmyke tjener også gjør. Uansett, et fornøyelig bilde!:-)
Håvard F.

Tusen takk Lill for din hyggelige tilbakemelding og hva du ser i bildet :)
mvh
Håvard
Ole-Inge N.

Hei Håvard.
Utrolig kreativt og morsomt. Tydelig at du legger din sjel i bildene. Kan ikke skjønne de som ikke ser budskapet ibildet. Kan vel ikke bli mer tydelig enn dette. Som tidligere nevnt kunne kanskje gresset blitt tonet ytterligere ned?
Flott bilde!
Mvh Ole-I.
Marcus B.

Wow Håvard, detta är verkligen kreativ, imponerande och inspirerande fotokonst!!

Mvh
/Marcus
Håvard F.

Tusen takk Ole-Inge og Marcus for hyggelige tilbakemeldinger :)
mvh
Håvard
Leif Egil H.

Hei Håvard

Har sett litt frem og tilbake på dette bildet. Ser at det fremstilles som fantastisk og som det motsatte.


Jeg synes bildet er kreativt og godt gjennomført.
For min del passer ikke bildet i noen tidsperiode, da sammensetning synes å være gjort med tanke på å ikke passe inn noe sted.

Et bilde som engasjerer så mye som dette gjør - må sies å være et meget bra bilde.

For meg er dette bildet kunst. Det kan tolkes, det kan tas frem og beskrive sinnstemninger, samfunnet, det abstrakte osv.

Meget Bra bilde Håvard.


Leif Egil
Håvard F.

Tusen takk Leif, for din hyggelige kommentar og dine tanker :)
mvh
Håvard
anja b.

Veldig kreativt. Likte uttrykket på damen, det gjorde mye med stemningen i bildet. Likte også det grønne gresset.
Ronny A.

Et herlig bilde, Håvard. Kunst!! :-)
mvh Ronny
Håvard F.

Tusen tusen takk Anja og Ronny :)
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu