Gullstrand
Tatt på Kvaløya utenfor Tromsø
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger193
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Thorbjørn R.
Eksponeringen sitter meget bra. Mye detaljer i både lyse og mørke områder. Muligens et resultat av vellykket og moderat bruk av HDR, muligens ikke. Det spiller forsåvidt ingen rolle, så lenge sluttresultatet er bra.

Nydelig himmel. Gullfargene er også spennende. Jeg skulle ønsket litt mer luft (eller sjø om du vil) mellom punktet midt på berget og landskapet bak. Personen er heller ikke ideelt plassert, der han (eller hun) bryter gjennom landskapet bak. Vedkommende er også vindskeiv (heller mot høyre). Kanskje som en følge av bruk av vidvinkel.

Totalt: Rimelig velfungerende, men ikke optimalt.

Mvh Thorbjørn
Anne Gunn P.
Fine linjer innover i bildet, mektig natur. Kanskje jeg ville beskjært litt både oppe og nede, tror ikke helheten ville ta skade av det, samtidig som personen kom en tanke mer fram.

Mvh
AnneGunn
Inger-Lise S.
Et fint motiv med vakre fargenyanser og fin struktur. Mange detaljer her. Jeg liker godt at du har valgt forgrunnen så stor. Kunne godt tenkt meg litt mindre himmel her, for å få fram enda mer dybde.

Mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Jeg er av den oppfatningen at jeg vil ha bildet slik det er....den spesielle steinarten med sine gul/svarte sjatteringer kommer virkelig til sin rett her, samtidig som det er en herlig dybde og skarphet i bildet, personen tilfører også bildet noe, selv om det vel er det eneste jeg kan kikke på,han lider litt av "vidvinkelsyke".
Vakkert landskap du har rundt deg Bjørnar.

mvh Ulv
Andreas B.
Hei!

Synes forgrunnen gjør seg veldig bra. Fargen er nydelig, og linjene fører innover i bildet. Veldig bra med det vannet som ligger igjen mellom bergene også. Bildet er veldig skarpt og fint. Skyene synes jeg også er veldig bra, og drar meg også veldig innover i bildet.

Jeg er blant dem som synes at personen ikke bidrar noe i bildet, heller motsatt. Jeg ville tatt bort vedkommende. Grunnen er at vedkommende ikke har noe ved seg som gir meg en historie ut av bildet. Det blir mer et fremmedelement enn å fortelle meg noe hvis du forstår.

I tillegg er der en liten detalj som irriterer meg. Hvis du ser på landskapet bakerst i bildet, helt til venstre ser du at der er noe rart. For meg så ser det ut som det er det bakerste fjellet som stikker ut forbi en øy som er nærmere. Dette synes jeg blir litt rart. Hadde du stått noe lenger til venstre så hadde dette kanskje sett bedre ut.

Ellers et godt gjennomført bilde i flott natur!

-ab-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu