Solnedgang Kosterfjorden
Bildet inngår i albumet Bohuslän -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485247} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans Olav S.

Synes strukturen på skyene ble litt rar, kanskje du har dratt litt for hardt i spakene når det gjelder oppskarping. Synd med den utbrente sola.

Det er noe med formatet og komposisjonen som gjør at bildet ikke vekker den stemningen hos meg som den burde, til tross for fine farger. Tyngden ligger på venstre side.

Ser at du har brukt 2/3 regelen her angående horisonten, men allikevel foreslår jeg at du kutter litt til i bunnen, fordi havet ser ganske flatt og uinterresant ut. Ingenting i forgrunnen som vekker interresse liksom. Eventuelt kutte vekk en del på høyre side, for å rette opp balansen.

Mvh
Hans Olav
Øystein U.

Takk for tilbakemeldingene. Vi mangler noen fjell her i sør. Det hadde livet opp endel.
mvh Øystein
Hans Olav S.

Hei igjen

Var nok litt trøtt i går. Syntes det var et eller annet som manglet, men kunne ikke helt sette fingeren på det. Men først nå ser jeg at det er en skjærgård, og det mangler fjell.

Men i såfall er bildet bra, forholdene tatt i betraktning. Bare en ting til slutt, er det mulig å få ut en båt eller to i forgrunnen der, så kan du gjøre nye opptak og se hvordan det blir?

Mvh
Hans Olav
Hans Olav S.

Og forresten, jeg tror det hadde hjulpet å kutte vekk den holmen helt til høyre. For den høyre delen er ganske mørk (og uinterresant). Om du gjør det så legg ut ny versjon så vi kan se.

Mvh
Hans Olav
Avsluttet .

Hei Øystein
Hans Olav sier mye bra. Jeg er enig med ham om å kutte noe i høyresiden. Tror jeg skjønner hvorfor du har valgt det slik, nemlig å få et panoramabilde.
Ellers, så synes jeg dette var en vakker plass, og du har fått et flott solnedgangsbilde. Sol = utbrent, slik vil det for alltid bli, så det bryr jeg meg ikke om.
Mørkere skyer lengre ute, fint med solstrålene ned i havet. Nærmere deg dominerer lettere skydekke og lager et flott farvespill på himmelvelvingen. Bunnen må være slik.
Men, vil nok kuttet litt i høyresiden, eneste lille pirk fra meg:)

mvh arild
Øystein U.

Kunne nok kuttet litt på høyre side. Valgte som Arild sier dette formatet,panorama. Ang utbrenthet så kan jeg si at RAW fila ikke var utbrent.Gjorde ikke utslag på highligt alert. Ser at det konverterte (JPEG) bilde viser utslag for utbrent sol! Brukt Canons DPP.
mvh Øystein
Heidi N.

Dette var vakkert, virkelig vakkert. :) Nydelige farger og god skarphet. Liker spesielt godt strålene som går ned i havet der bak. Ikke så ofte man greier å få fanget slike øyeblikk. Jeg ville ikke kuttet noe på høyresiden i bildet. :)
Mvh Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu