O
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Canon 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond W.
Likte dette. Enkelt, rent og stemningsfullt. Allt klaffet for min del her. Det eneste jeg ville ha gjort var litt mer kutt i bunn. Ellers godt jobbet!

Trond
Per Harald G.
Takk for kjapp og hyggeleg tilbakemelding!

Eg forstår kuttforslaget ditt, men om eg kuttar for mykje vert fortøyingsblåsa for midtstillt i vertikal retning, og bildet vert med det mindre spennande, etter mi meining. Men eit lite kutt kan eg vere einig i.
Avsluttet .
Mmmm Tåke.

Syns du har laget et stille og stilrent bilde. Som Trond sier er det kanskje litt mye vann under bøyen, men jeg syns at den graderingen i grått fra mørkt venstre hjørne til lyst høyre hjørne er verdt å ta vare på

-Øyvind
Andreas B.
Ingen tvil om at du her hat fått til et stilrent og flott bilde Per Harald. Men det er samtidig noe som gjør at jeg ikke helt hopper av begeistring. Er ikke helt sikker på hva det er heller, men har noen forslag.

Bøya er viktig, men ellers så er det landskapet med vannspeilingen som gjør bildet. Jeg tror at noen av det som skurrer litt for meg er at dette går fra høyre mot venstre og fortsetter uten av vi får se det. Det å ha en nesten kvadratisk bilde av noe som drar så i lengderetningen skurrer litt. Jeg tenkte også kutt i bunn med en gang for å få bildet litt mer likt landskapet. Etter å ha tenkt litt så tror jeg altså det ligger i at bildet burde rett og slett fortsette noe til, men det er jo ikke så lett å gjøre noe med nå da.. Et fint bilde, men der er altså noe i komposisjonene som det ligger litt begrensning i etter mitt syn.

-ab-
Avsluttet .
Lys, toner og fint i s/hv. Synes godt om mye vann i front. Flott med speilingen og fint i toppen med trærne. Less is more, eller var det omvendt?:) Også flott med den ørlille krusningene på vannet. Og jammen har du jo også fått med deg en stor øyenstikker som flyr inn i bildet, og en humle som flyr ut av bilde, til høyre i bilde på vannet:)
Jeg synes blåsa ligger litt for nær midtpunktet i bildet. Jeg ville trukket den lenger opp og mot høyre i bildet. Sånn som den ligger nå, føles som den ligger i grensen mellom de gylne snitt.
Har du litt rusk på brikka, sjekk over trærne helt i høyresiden, ser ut som en liten o der:)
Stemningsfullt, bra jobba.
mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu