Portrett
Utstyr
  • D700
  • 70-200 F4
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annetto blitzer en rett på høyre side litt høy med softbox, den andre på venstre siden lengre bak som trffer veggen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Willy K.

Skarpt og intenst, så vidt jeg er i stand til å vurdere lyset virker det svært bra. Liker renheten i bakgrunnen, fremdeles tøffe og harde omgivelser men formidlet på en mer dempet måte (sammenligner litt med det andre bildet av samme modell). Her oppfatter jeg kontakten med modellen som litt mer naturlig, og det får meg mer nysgjerrig på personen du har portrettert, enn på omgivelsene og hva hun har på seg. Ville vasket vekk det lyse punktet i venstre halvdel, kanskje også den kroken (?) over hodet hennes.
torbjørn W.

Nydelig bilde. Lyssettingen virker perfekt. Jeg har ikke LITT peiling på denne type fotografering, men jeg er i stand til å se hva som tiltaler meg.
Kristian B.

Tøft bilde, jeg liker lyssettingen, fargetonene og modellens utrykk og positur.
Jeg ville også ha fjernet lyspunktet på venstre side, samt på veggen nedenfor hennes venstre hånden.
André G.

Fabelaktig!
Nydelig lys fra de 2 blitsene....Dette fungerer perfekt sådan!
Liker den røffe holdningen også. Her har selv modellen gjordt en bra jobb.
Det eneste jeg savner er "glimt i øyet" bokstavelig talt. De er litt forsvunnet i det hele og ville vært prikken over i'en for min del. (Med et lite lysglimt i ett eller begge øynene...og litt tydeligere)
Uansett et strålende og ikke minst rocka portrett!
André G.

Ja, glemte å si et jeg også synes fargetonene fungerte svært bra. Fremstår naturlig og alikevel "kaldt". Understreker den litt røffe atmosfæren.
Utsnittet er også velbalansert og gjennomtenkt.
Snop.
Karl Oskar S.

Takker for alle gode kommentarer, er jo veldig enig i det dere alle sier.. Skulle bare ønske jeg kom på slike ting før og ikke etter:)
Har jobbet litt med raw-filen og øynene er det ikke mulig å få frem, så det er bare min mangel på erfaring med blitser og lys for foto. Lærer av å feile. Mye mulig jeg kommer til å ta samme bilde om igjen senere..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu