Kulturlandskap
Tatt utenfor Tromsø for noen dager siden.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Andreas B.
Hei Bjørnar!

Jeg synes det er artig å se hvor mange av bildene dine som spiller på kontraster i farger. Også her, og her synes jeg du treffer godt. Jeg liker veldig godt den grønne fargen i gresset, fargeforskjellene i skogen, og de blågrå fjellene i bakgrunnen.

Der er ganske mye grønt gress, og i tillegg er du ikke så nær det at man får noe ut av hvert enkelt strå. Da hadde jeg kanskje vurdert å gått litt nærmere slik at det ikke var så langt fra forgrunnen på bildet og frem til de hvite høyballene. Om det da skulle gått ut over høyre eller venstre side er jeg ikke sikker på. Tror kanskje mest den høyre i og med at jeg mener veien på venstre side er viktig.

-ab-
Avsluttet .
Lar det være med at du her presenterer et meget vakkert landskapsbilde med høstens farger og kontraster, samt en fin dybde i bildet, den lille stubben av veien gjorde sitt....vakkert!


mvh Ulv
Fred S.
Pent "kalenderbilde", og kanskje ikke så mye mer når det gjelder å lete etter tolkninger/budskap/etc, men med så flotte fjell i bakgrunnen gir det i alle fall meg noe.
Har aldri vært i Tromsø, men har lest litt her og der på nettet om fjellene rundt byen, og kjenner i alle fall igjen Hamperokken når jeg ser bilde av den. Den er ikke på bildet ditt, men tar jeg fullstendig feil når jeg gjetter at det mest sentrale tinden bak er Hollenderen ?

fred s
Bjørnar P.
Fred: En lokalkjent person hevder det sannsynligvis er "Store Blåmann", så jeg går for det.

Bildet er "kun" ment å være pent, så betegnelsen "kalenderbilde" er jeg fornøyd med.
Avsluttet .
Hadde det ikke vært for disse "traktoreggene" kunne det vært "pent" nok til å ha på veggen også! Ellers velkomponert og med fine høstfarger, men kanskje litt for vanlig innhold og oppbygging til at det skal bli noe over gjennomsnittet.
Jan Erik E.
Kunne nevnt farger her,men lar være..det er gjort.Det som jeg faller for,er dybden som fremstår som lag.Du har den lille åskammen til venstre omtrent midt i bildet,og stor fjellet i bakgrunnen.Som gir en følelse av,bare en går forbi trærne,så åpner det seg ett nytt landskap.Blir litt å strekke hals her for liksom se over tretoppen,for å se hva som ligger der nede.Tratoregga? Jo de hører med i kulturlandskapet...ok da..nydelige farger:-)
MVH JEE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu