Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger767
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Tiltalende bilde, men jeg er ikke så sikker på om jeg liker gjengivelsen av hode og ansikt.

Det virker litt halvhjertet når profilen hennes er helt borte, mens haka får en så fremtredende posisjon. Haka er tross alt ikke veldig interessant i noen sammenheng, verken som visuelt element eller som "identitetsbærer" eller hva man nå skal kalle det.
Øyvind S.
Synes det er en god linje opp mot hakepartiet og fint belyst,savner litt mer lys på munn/nese.. anelsen av veggen bak er bra og gir rom i bildet..
nedre del av armen blir borte og den linjen føler jeg bør være med helt ned i det formatet du har valgt.. ellers god og befriende positur..
Øyvind
Fred S.
Hei, og takk for kommentarer til Knut-Sverre og Øyvind.
Egentlig er jeg heller ikke helt fornøyd med den løsningen jeg har valgt i forhold til hals/hode, den ble litt hals over hode, for å si det slik. Men apropos "identitetsbærer"; modellen ønsket at hodet ikke skulle være nettopp det ,av private årsaker, og det må en jo respektere. Bedre slik i alle fall enn å kutte deler av hals eller hode
.Armen du etterlyser er skjult bak rygg/bak, Øyvind, så det er ikke mer av den lenger ned.

fred s
Anne Gunn P.
For å være ærlig, er ikke aktbilder min favoritt, men dette skiller seg ut fordi det er flott belyst, og kanskje nettopp fordi ansiktet ikke vises, jfr.tidligere kommentar. Her blir det mer linjer og lys som gjelder.Synes sh-nyansene er fine med de sterke kontrastene.

Hilsen
Anne Gunn
Avsluttet .
Hei!
Jeg er ingen ekspert verken på aktbilder eller på lyssetting men jeg ser hva jeg liker og ikke liker.
Syns dette bildet er mye bedre og mere spennende belyst enn det forrige aktbilde ditt.Det andre ble litt for flatt etter min mening.
Her har du fått til et spennende lys.
At deler av kroppen og hodet forsvinner litt inn i mørket syns jeg ikke gjør noe,det gjør også bildet mere spennende for meg som betrakter.
Posituren er fin,du får fram fine linjer og kurver.
Har sett en del aktbilder og syns dette er bra.
Tone
Fred S.
Hjertelig takk til Anne Gunn og Tone. Veldig trivelig at to jenter kommenterer aktbildene mine; jeg er fersk i denne sjangeren, og det er en litt "følsom" sjanger, så jeg setter pris på gode tilbakemeldinger, og ikke minst seriøsitet i disse meldingene.

fred s
Avsluttet .
Vakkert, sensuelt og greit kuttet dette, Fred.
Aktbilder har en tendens til å være gjengivelse av nakne mennesker og spill med kjønnsdriften. Sikre bancere det alltid! Livsfarlig i seriøs fotografisk virksomhet!! Den klisjeen har du unngått i akkurat DETTE bildet. Aktbilder uten sensualitet og budskap til mottakerene, er spill med kjønn. Det har du unngått her, og treffer akkurat!

Erik
Fred S.
Takk Erik, fint at du synes jeg treffer. En balansegang er det nok, men "livsfarlig" ?

fred s
Øyvind H.
livsfarlig!?^^
Liker tankegangen din med lyset men liker ikke utsnittet i forhold til lyssetting, den er ikke god nok i forhold til det du har i bildet. The devil are in the details;)
Nydelig modell du har der da så keep on shooting:)
Fred S.
Takk for kommentar. "Livsfarlig" var ikke min påstand. Ellers kan jeg nok si meg enig i at lyssettingen ikke er fullklaff, men det kan også ha å gjøre med min "skuddvinkel" i forhold til modellen. Tatt på et aktkurs dette, lite studio, fem fotografer som "sloss" om beste plass.

fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu