Vi trenger flere gjetere... jeg melder meg.... :-)
Et snapshot fra naboens hage her i Bergen..:-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486733} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Svein O.

Hmm, Rosefór.. smaker nok godt til jul da:)
Avsluttet .

Landet Bergen er et forunderlig land:) Ikke før har du kjeppjaget presten opp klatreveggen, så drar du sauer til landet:)
hehe, slikt skjer ikke her i Norge må du vite Tove, håper du har lest den flotte stilen skrevet av en skolegutt der han forteller om kua og dens forlatenheter.
Kom liksom litt på den stilen nå, der det blant annet nevnes at kuer også av og til kommer til byen, men da er det for å dø:) (Slakteri).

Utrolig stilig å få fårikålet helt inn på døra da. Rett oppi gryta, med årets ferske grønnsaker. Herlig:)
mvh arild
Rune N.

Hvis du endrer fontene dine, kan du bli journalist i Harstad Tiedende.

Bildet er gøy.
Du mangler en sinna roseeier (går ut fra at sauen ikke eier rosebusken)

Rune
Liv F. D.

Bæææææææææ, hva skjer a?
ler, denne tassen her ar jammen meg sulten, tenke seg til - sette i seg klatrerosene til mor :) Fatter ikke at den gjør dette. Har du forsøkt å plukke roser? Får jo fingrene fulle av torner! Stakkars tunga dens sier jeg :)

Kult fanget Tove!

mvh
Liv ")
Tove H.

Takk for artige kommentarer!
Sau i roseflor..hehe..nei, rosefor var det du skrev, Svein...
Arild, har hørt enkelte østlendinger pipe at Vestlandet ikke tilhører kongeriket Norge, vi er kun gode nok når det er snakk om olje og penger..så da er vi i samme båt, du og jeg, hehe....:)
Javisst..en sinna roseeier hadde gjort seg, Rune! Synd han var på ferie..
Snart smalahovetid her vest!

Tove:)

Tove H.

Ja, Liv..det undret jeg meg også over...tusen takk for kommentar:-)

Tove:)
Lars Ivarson F.

stor hybelkanin du har...but did you promise her a rosegarden? artig motiv, velkomponert, men i uvanleg setting..
Wilko J.

Dette var igjen et flott bilde Tove. Likte spesielt at rosene er i tydelig farge mens resten er litt matt. Kjempe flott. Morsomt absolut.

Mvh Wilko
Dirk R.

få i busken...og ikke få i kål :-) morsomt Tove, det liker jeg.
hilsen dirk
Solvår B.

Jeg henger meg på rosen..om sauen i rosebusken. Godt å vite at han koser seg. Han har kanskje stukket av på vei til slakteriet? Et artig bilde.
: ) Solvår
Terje M.

Artig bilde. Det blir ikke fårikål av denne, det blir sau i "rosenkål".

Mvh
TerjeM
elin a.

Ja det trengs ser jeg.
Artig bilde Tove. Tenker nok at denne roseeieren ikke er veldig fornøyd.
elin
Tove H.

Tusen takk for kommentarene! Sauen var en av en liten flokk som beitet for harde livet i en nabohage. Jeg hjalp dem tilbake til tryggere forhold, uten biltrafikk mm...De skal liksom være på fjellet om våren og sommeren, men synes som mange andre at gresset er grønnere andre steder... På veien opp fra hagen måtte denne bare stanse og gumle i veg på en fristende rosebusk.. hehe... Var morsomt å spasere med en saueflokk etter seg i trafikken, om enn ikke så lange biten.. :-))

Tove:)
Adrian Dyrhaug G.

Hei Tove!

Ser ut til at denne sauen stortrives på bytur!

Artig bilde!

mvh Adrian Grande
Ann Kristin S.

Mine venninner og jeg reddet en gang 3 sauer som løp i gata ved slakteriet. Vi tok dem med hjem. Men tror du vi fikk beholde dem....
Håper denne sauen fikk fortsette sitt lykkelige liv i rosebusken og i andre busker. Slik skulle alle storbysauer ha det ja.
Koselig bilde, godt komponert.
Mvh Ann Kristin
Marit O.

Herlig bilde Tove :)
Har vel aldri sett en sau i en rosebusk,morsomt var dette!

Mvh Marit
Øyvind S.

Rett og slett.... ganske fornøyelig av fårikålen..
Øyvind
Odd E. k.

Her kommer mamma sau og vil takk deg for den flotte redningsaksjonen du hadde av lammet hennes. En dramatisk redningsaksjon som kunne endt med forferdelse også for deg Tove. Her kommer du mamma sau deg i forkjøpet, der hun vil takke deg med en stor bukett røde roser. Ja, disse sauene er ikke så dumm som ryktet sier..
Flott foreviget Tove

Ha en trivelig helg med mange flotte bilder!

Mvh

Odd E.
Hans-Jørgen H.

Du store Brææææk!
Trur du itte at premiesøya åt Drivdalsgubben har forvilla seg like til Bergen by og har gått løs på rosehekken hennes Tove.Har vel antakelig blitt vettaskremt av ulv eller bjønn eller kanskje av dynamittsalva Drivdalsgubben brukte nedi Elvehølen for å gjøre den større slik at den kan huse de gedigne Løvefiskene fra Mexico!
Stell pent mea Tove så kommern nok snart gubben sørover med trillebåra og henter henne.
Tyrin.
Tove H.

Hjertelig takk til dere siste for god kreativitet og hyggelige tilbakemeldinger på bildet og situasjonen. Setter stor pris på dem!
Så en kar med trillebår på Rema 1000 i går, håper det ikke var Drivdalsgubben, for nå vet jeg ikke hvor sauen er lenger... :-)

Tove:)
Odd E. k.

Tilføyelse:

Må ikke bli redd Tove når gubben banker på døra, reneste dynamittharry der han står i trappeoppgangen, tannlaus, noe rørt og med et stort glis om munnen. Ja, du har rett, han har tatt alle rosene dine som han vil gi deg som takk for hjelpen, men du må late som ingen ting og ta godt imot han. Bråsinnet kan lett komme hvis ikke vennlighet vises. Nystekte vafler med røst tyttebærsyltehøy er det beste han vet på denne tiden av året. Sengeplass sa du , ja, en madrass i entren greier han seg godt med, håper du har gangdør, for snorking blir det, tåler ikke den stramme sjøluften og pålandsving.. Uffame Tove, mulig helgen blir spolert...

Mvh

Odd E.
Tove H.

Haha... takk for advarselen, reiser bort...!!!!!!

Tove:)
Andreas S.

Naboens hage i Bergen.. he he! Godt øyeblikksbilde, spesielt om man f.eks. snubler over denne i Bergen by om man skal ut med søpla eller noe ;)

/Andreas :)
Inger-Lise S.

Artig dyr/gatefotografi, Tove!
Du har en tendens til å være på rett sted til rett tid, noe ikke minst flere av de siste bildene dine viser.
Jeg blir nysgjerrig på om bildet virkelig er tatt i Bergen:) Det er i såfall urkomisk! Men uansett, et godt bilde i god komposisjon.
Sauer er allrighte dyr, men kan være ganske frekke. ( Jeg vet, for jeg var bondekone nordpå noen år) Og dumme er de ikke. Leste at en som dresserte dyr til filminnspillinger mente at sauer og kaniner var de letteste å dressere..Pussig! Jeg har hatt begge arter...Vel, jeg hadde liksom ikke noe å snakke med de om heller ;-)
Et godt bilde!

Hilsen Inger-Lise:)
Tove H.

Takk, Andreas og Inger-Lise! Visst er det tatt i Bergen... i en nabohage. Det var veldig spesielt å møte en liten saueflokk der:)

Tove:)
Håvard F.

Hehe :) En ekte gatesau ;)
Godt fanget dette Tove :)
mvh
Håvard
Elisabeth J.

Er sauebonde sjøl i nord, men trodde ikke sauer syntes torner var bra.Kanskje man kan bruke dem til å uttynne hekk:) Råstili bilde:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu