"Petterøes blanding nr. 2"
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
God miljøskildring. Teknisk minner bildet meg om gamle dagers presset Tri-X fremkalt i Rodinal, ved at bildet har meget tydelige og skarpe "korn", i kombinasjon med høy kontrast. Hadde du fortalt at bildet var fra åttitallet og scannet, hadde jeg ikke reagert. Om valget av uttrykk skyldes nostalgi skal være usagt, men det du i alle fall oppnår er et tilnærmet grafisk uttrykk. Jeg tar for gitt at det er moderne teknikk som er brukt her, og at "kornet" / støyen er lagt til i ettertid.
Det tilnærmede grafiske uttrykket har dog sine fordeler her, ved at vi ikke lett forledes til å se etter uvesentlige detaljer, men i stedet får oppmerksomheten rettet mot fortellinga. Ser derfor logikken i dine valg.
ketil g.
Bjørnar: Liker røffe uttrykk i denne slags motiver. Det er som du sier digitalt, men jeg har fått mye gratis støy ved hjelp av Lumix G1 og grov etterbehandling mht. kontrastendringer. Artig at bildet gir illusjoner fra eldre dager.

ketil
Espen S.
Fin miljøskildring som er godt uttrykt. Uttrykket og assosiasjonene gjør et den moderne bilen i bakgrunn virker malplassert, eller heller motsatt; at mannen er i fremmed miljø. Jeg blir litt forstyrret av bjelken (?) i taket. Kunne derfor tenkt meg å kutte litt i overkant, samt forsøkt å gjøre bjelken mindre synlig ved å redusere skarphet/kontrast i den delen av bildet.

Mvh
Espen Seierstad
Anne Gunn P.
Det første som slår meg er at dette er fortid,selv om det er nåtid,at denne typen mennesker med rullingsen er noe som vil forsvinne.Du har jo også bearbeidet bildet i en stil som gjør at man tenker på 60-tallet,( inspirert av Don McCullin?)
Bildet kler uansett denne stilen, bilen i bakgrunnen passer.Muligens litt mye luft oppe.

Mvh
Anne Gunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu