Sving
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-09-23 20:38:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-09-23 23:02:44
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.
Vakkert for øyet, med flott lys og fine farger.
Jeg liker svært godt den fine "shwungen" og mønsteret som båten lager. Flotte skyer og speiling i vannet. Røyken (?) på motsatt bredde er en fin liten detalj. Komposisjonen er god.
Litt mye buskas nede til høyre, men jeg ser du måtte ha det med pga båten.
Følgende får jeg skrive her, selv om jeg ikke syns det er et minus: Slike bilder blir slått ned på, nærmest som elg i solnedgang, men det syns jeg er feil, både fordi det er en selvfølge at vakker natur fotograferes, slike bilder gleder mange (også undertegnede, selv om jeg etter å ha tatt landskapsbilder i veldig mange år har fått andre behov vedr. hva jeg selv fotograferer) og naturen er en like naturlig del av det som omgir oss som fugler, blomster, insekter, mennesker ( portretter eller situasjoner)arkitektur osv. Jeg syns det blir feil å prøve å være annerledes for enhver pris. Man bør fotografere ut fra egne behov, ikke drive publikumsfrieri. Foto-oppdrag blir noe annet.
se ovenfor
Jeg ser ikke at du kunne tatt dette bildet annerledes..Liker det godt.
Anne Gunn P.
Likte linjene og lyset fra himmelen som faller på vannet. Synes forgrunnen blir litt rotete, den skjuler båten som skaper linjene, det trekker ned synes jeg.Fjellene bak blir i mørkeste laget.
Vet ikke helt hva du kunne gjøre, det er jo slik at man er "der og da", og det er mye flott i dette bildet, men kanskje prøve å rydde littt i de kvistene?

Mvh
Anne Gunn
Bjørnar P.
Takker for konstruktive forslag. Har lagt ut en annen versjon som er tatt noen sekunder tidligere. Der er båten i en bedre posisjon og fjellene er lysere. Minuset for meg med den versjonen er at bølgene ikke danner en like fin sving. Hva synes dere bør veie tyngst? Fjellene kan jeg selvsagt gjøre lysere på den første versjonen også, men plasseringa av båten er det verre å gjøre noe med uten å ta i bruk omfattende kloning.
Inger-Lise S.
Svingen er absolutt fin nok i v2,og vi ser båten bedre, så jeg velger den versjonen , selv om sving og mønstre er litt bedre i v1.

Hilsen Inger-Lise
Anne Gunn P.
V2 er bedre, og her er det vel mulig å klone bort noen av kvistene nærmest båten?

Anne Gunn
Bjørnar P.
Anne Gunn: Den klonejobben er absolutt overkommelig, og kan vel knapt kalles manipulasjon heller.
Anne Gunn P.
V2 er bedre, og her er det vel mulig å klone bort noen av kvistene nærmest båten?

Anne Gunn
Anne Gunn P.
Beklager, vet ikke hvorfor jeg fikk sendt den samme meldingen på nytt men jo, enig, det blir bare litt justering i så fall.
AG
Inger-Lise S.
V#3 ja!

Inger-Lise:)
Thorbjørn R.
Jeg liker formasjonen på bølgene i v1 klart best. Jeg ser det ikke som noe stort problem at båten har rotet seg inn i skogen.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu