Sommerdag ved tjernet
Ønsker kritikk positiv og negativ.
Utstyr
  • Nikon
  • 16-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488407} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Nils Oskar J.

Nydelig bildet med dramatiske skyer i horisonten.
Martin H.

Dette var bedre med forgrunnsinterressse og god eksponering gjennom hele bildet. Dog sivet foran ser litt unartulige ut med sine funky grønnfarger og uklarhet. En flott dramatisk himmel og god speilig i vannet.
Bjørn T.

Nydelig lys og farger. Fint utsnitt. Flott! Mvh Bjørn
Mats T.

Fine farger, bra skarphet innover i bildet. Vet ikke om jeg ville brukt høydeformatet her, men det er min menig.

Mats
Roar K.

Jeg liker så absolutt fargetonene i dette bildet som kanskje nærmer seg turkis. Kanskje litt mye himmel i bildet som fjerner noe av dybdefølelsen. Ved å kutte rett ovenfor den øverste av de mørke skyene som kommer inn fra høyre senker du betrakterens blikk og dybdefølelsen øker. Dekk til ved å scrolle opp bildet så ser du. Rett under nevnte mørke sky har du et felt med hvitt utbrent som nesten danner en slags vegg. Der ville jeg forsøke å klone inn litt fra skyene omkring og kanskje jevne litt med f.eks. blur for å dempe dette. Steinene danner en fin diagonal innover i bildet. Den lille prikken av en båt ute til høyre i bildet føler jeg bryter litt med helheten og roen i bildet. Derfor ville jeg klonet den vekk. Men ser at det godt kan være en smaksak

Roar
Heidi N.

Her har du fanget et virkelig vakkert landskap. Fargene er helt i grenseland, men jeg synes de funker fint. :) Er enig i Roar sitt forslag til kutt av himmelen.
Mvh Heidi
Frode M.

Hei folkens. Hjertelig takk for fine og nyttige kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu